To je to što me zanima!

Boran-aga: Žena bi trebala biti kod kuće i posvetiti se obitelji

Od svoje buduće žene očekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domaćica i da me uvijek dočeka kad dolazim kući, kaže Mehmet Akif Alakurt
Vidi originalni članak

U seriji 'Sila' glumi smirenog Boran-agu, no privatno je puno eksplozivniji. Mehmet Akif Alakurt zbog nagle je naravi puno puta bio u sukobu s partnericom iz serije, Cansu Dere, piše Gloria. 

Markantni Turčin, koji je 1998. na jednom modnom natjecanju osvojio titulu Princa Turske, još nije pronašao ženu života. Bivši maneken, uz to što je eksplozivna karaktera, očekuje od žene da ga čeka kod kuće kad se on vrati s posla ili od kuda god. 

- Od svoje buduće žene očekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domaćica i da me uvijek dočeka kad dolazim kući, pa makar to bilo i usred noći - kaže Mehmet. Dodaje kako žene ništa ne komentiraju kad on u njihovom društvu 'izvali' takvo nešto. 

- Znam da se svakoj ženi u dubini duše sviđa to što govorim - objašnjava glumac. 

Lik kojeg glumi u seriji smiren je i nježan, no Mehmet je u stvarnom životu grubijan koji je išamarao kostimografkinju na setu pa ga je ona prijavila policiji, a navodno se potukao i s pomoćnikom na setu pa zato u nekim epizodama ima omotanu ruku. 

Izvorni članak pročitajte u Gloriji

Idi na 24sata

Komentari 320

  • JuliaSchneider 08.02.2013.

    Šećeru....tebe takvog slatkiša bih čekala dan i noć ;-)

  • Matej1987 26.01.2013.

    odi tamo u svoje pleme pa izjavljuj tak sta...i nadji neku nepismenu zenu koja ce ti samo sjedit i kuhat i cistit...do ove izjave si mi bio simpatican-vise nisi.

  • biberrr 25.01.2013.

    Svaki muškarac želi takvu ženu,ali takve je danas jako teško naći, Danas žene ne žele ni rađati,a kamo li brinuti o kući.

Komentiraj...
Vidi sve komentare