To je to što me zanima!

Borba dekoltea: Na crvenom tepihu svu pažnju su ukrale Penelope, Georgina i Adriana

Na otvorenju 78. izdanja najstarijeg svjetskog filmskog festivala svi pogledi su bili na slavnim damama koje su na crveni tepih stigle u atraktivnim dizajnerskim haljinama
Vidi originalni članak

U srijedu navečer otvoren je 78. venecijanski filmski festival Mostra. Premijera filma 'Paralelne majke' Pedra Almodovara, koji će se boriti za Zlatni globus, okupila je brojne velike svjetske zvijezde. Na crvenom tepihu su poznate dame privlačile pozornost u glamuroznim kreacijama najpoznatijih svjetskih modnih kuća.

Hollywoodska glumica Penelope Cruz (47) na crvenom tepihu se pojavila u crno-bijeloj krinolini koju potpisuje Chanel Couture. Uz nju je odabrala decentni nakit a kosu je svezala u elegantnu punđu.

Manekenka Georgina Rodriguez (27), odabranica nogometne zvijezde Christiana Ronalda (36), zablistala je u crnom odijelu dizajnera Ermanna Scervina šivanom po mjeri. Kreacija je naglasila njezine bujne obline a minimalistički styling upotpunila je dijamantnim nakitom.

Bivša Viktorijina anđelica i supermodel Adriana Lima (40) je plijenila pozornost u atraktivnoj crvenoj dugoj haljini modne kuće Etro. Šljokastu haljinu bez naramenica prorezanu ispod iskombinirala je s zlatnim nakitom i pripadajućim sandalama.

DIZAJNERSKI FIJASKO Razbježale se J. Lo, Heidi Klum, Sharon Stone i Vin Diesel: revija u Veneciji završila kišom i tučom

Nakon što je privukla sve poglede na u glamuroznoj Dolce & Gabanna haljini na njihovoj reviji u nedjelju, glumica Helen Mirren (76) za otvorenje Venecijanskog filmskog festivala odabrala kreaciju istog modnog dvojca. Sedefastu haljinu jednostavnog kroja spojila je s rajfom i torbicom u istoj boji.

Manekenka Barbara Palvin (27) za premijeru je obukla crnu Armani Prive haljinu s asimetričnim volanom a modnu kombinaciju upotpunila je velikim crnim naušnicama i visokom punđom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE S DANIELOM TRBOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ManuChao 02.09.2021.

    Predivne🥰

  • nap 02.09.2021.

    Peneolpe najbolje izgleda

  • komentator Luka 02.09.2021.

    kakve veze ima ta georgina sa filmovima, tamo je samo zato jer je žena od ronalda

Komentiraj...
Vidi sve komentare