To je to što me zanima!

Borba za finale: Tonči u showu zaplakao, a Nina se naježila...

Lovre Dokića je rođen bez lijeve podlaktice, a pjevao je Huljićevu pjesmu 'Ja sam rojen da mi bude lipo', na što je Tonči pustio suzu i rekao da bi rado snimio hit s njim
Vidi originalni članak

U posljednjoj audicijskoj emisiji showa 'Zvijezde – ljetni hit' 12 kandidata od ukupno 60 lovilo je zadnju ulaznicu za ulazak u top deset. Ovog petka najboljih deset borit će se za što bolji plasman u velikoj završnici showa.

Iza peteročlanog žirija pet je emitiranih epizoda, a u tri posljednje odlučit će se prvo tko će ući u top deset, a na kraju zasjesti na tron i imati ljetni hit. Neki nastupi u showu bili su toliko emotivni da su rasplakali žiri.

Zbog Lovre Dokića (17) iz Zagreba plakao je Tonči Huljić (57). Zagrepčanin je rođen bez lijeve podlaktice, a pjevao je Huljićevu pjesmu 'Ja sam rojen da mi bude lipo', na što je Tonči pustio suzu i rekao da bi rado snimio hit s njim.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nina Badrić (46) priznala je kako se naježila tijekom nastupa Marka Omazića (21) iz Livna koji je pjevao 'Selmu' od Bijelog dugmeta. Stoga je na žiriju teška odluka tko će zasjesti na tron i imati ljetni hit.

POGLEDAJTE VIDEO: 

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jack_daniels_1 09.06.2019.

    Antonija, molim te promijeni stilista.

  • 07.06.2019.

    Ovo " Ja sam se naježila " stvarno već iritira slažem se ali i ta Andrea stalno sa tim spominjanjem Tonćija Huljića već, kao i ona njezina izjava nekom kandidatu " Ti zavodiš kameru a kamera je trudna "...svaki komentar je suvišan na to.

  • banirana 07.06.2019.

    loše ozvučenje loša produkcija i proseravanje žirija

Komentiraj...
Vidi sve komentare