To je to što me zanima!

Borba za ostanak: Kuhaju sin i majka protiv veselih sestrični

Mi smo ovo shvatili kao igru i zabavu, i to smo sve već dobili, istaknuo je Vjekoslav koji je s majkom Davorkom u 'kuhoboju' protiv Ružice i Barice
Vidi originalni članak

Jedan natjecateljski par mora napustiti show 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', a kandidati s nestrpljenjem očekuju najnapetiji 'kuhoboj' do sada. Iz tima 'Ribica' u duelu će biti Ružica i Barica, koje su kroz tjedan sakupile najmanje bodova, a njima će se na suprotnoj strani naći Vjekoslav i Davorka iz ekipe 'Lađari' koji su također najmanje bodova sakupili za svoj tim. 

- Mi smo ovo shvatili kao igru i zabavu, i to smo sve već dobili. Nismo razočarani, tko ima najmanje bodova ide u 'kuhoboj' i to je normalno, sve ostalo bi bilo nesportski - istaknuo je Vjekoslav, koji je prepoznao jačinu suparničkog para, veselih sestrični iz Svetog Ivana Zeline.

- Idemo u 'kuhoboj', nije nam baš svejedno, ali kako skuhamo, tako će biti. Kak' bude, bude - rekla je Ružica, koja bi rado ostala u showu te će se potruditi dati sve od sebe, a tko napušta natjecanje i odlazi kući na kraju će odlučiti žiri.

Kome će se sreća više osmjehnuti i tko će zaslužiti ostanak u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', gledatelji mogu pogledati danas u 20 sati na RTL-u. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • slavić 23.03.2018.

    špćeka treba izbaciti,arogantan i bezobrazan postao!

  • 22.03.2018.

    špiček bi volio da ispadnu sin i majka jer ih uvijek kritizira nešto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare