To je to što me zanima!

Borba na snimanju: Cura Joška Lokasa obuzdavala bujne grudi

Snježanin modni brend prepoznatljiv je po jednostavnim kreacijama koje su obično 'začinjene' detaljima poput perja, pliša i šljokica. Ovaj je put na reviji njezinog modnog brenda 'zablistala' i bivša miss turizma
Vidi originalni članak

U palači Dverce na zagrebačkom Gornjem gradu krajem tjedna je bila revija brenda Duchess kojeg potpisuje poduzetnica Snježana Mehun (48). Prije tri godine osmislila je i pokrenula brend u suradnji s dizajnerom Antunom Tinom Brišanom

U haljini sa šljokicama zablistala je bivša miss turizma Jelena Katarina Kapa (26). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Haljina je isticala bujni dekolte djevojke voditelja Joška Lokasa (46), ali čini se kako ju je pomalo 'zezala'. 

Katarina je cijelo vrijeme popravljala haljinu, koja samo što joj nije 'skliznula' s poprsja. Uz haljinu, Katarina je obula crne cipele i torbu. Ovo nije prvi put da je Jelena snimila modnu kampanju za modni brand Duchess.

Sportsku kolekciju je snimila s Dinom Mehunom, sinom poduzetnice koji je, kako kaže, mamu inspirirao za sportsku liniju budući da je između ostaloga i fitness trener.

NOVOPEČENA GLUMICA Djevojka (26) Joška Lokasa na 'treningu' sa sinom Mehunke...

Jelena je u vezi s Lokasom od kolovoza 2016. Voditelj iza sebe ima propali brak s Ivanom Silom s kojom ima sinove NouTomu i Jakova. Od Ivane se razveo 2009., a četiri godine nakon je rekao sudbonosno 'da' Nataši Janjić (37). I ta je romansa završila, a voditelj je svojedobno rekao da od razvoda s Natašom nije u nikakvom kontaktu. 

Inače, Snježanin talent i oko za detalje prepoznala je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (51) koja često nosi Duchess dizajn, a među zaljubljenicima u njezin brend su i pjevačice Minea (42) i Nives Celzijus (37).

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • marconi83 18.11.2019.

    Razroke grudi

  • Vrac666 18.11.2019.

    Više plastike nego u Kineskim lukama

  • mexpert 18.11.2019.

    e Joško.....i tebi je to trebalo ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare