To je to što me zanima!

Borila se za fatalnog Jovana, a sada zavodi 'vrućom' linijom...

Paulina Popović postala je poznata nakon sudjelovanja u desetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. Razmjenjivala je strasti s Jovanom, no naposljetku je nije odveo na svoju farmu
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Paulina Popović (38) postala je poznata nakon strastvene afere u showu s farmerom iz Mlake Antinske, Jovanom Karapandžom (33). 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Farmera je privukla već na brzom spoju, kada joj je rekao da ima odličnu figuru. A Paulina je tako nastavila i danas, a vitku liniju nerijetko pokazuje na društvenim mrežama. Često pozira u pripijenim haljinama koje joj ističu obline.

Iako je stigla jesen i hladniji dani, Popović se prisjetila i ljeta pa je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila fotografiju s plaže. U komentarima su joj poručili kako odlično izgleda. 

Paulina je inače kuharica, a ljetos je za RTL.hr otkrila kako je počela plesati pole dance, odnosno ples oko šipke. Zasigurno je i ples zaslužan za njezinu vitku liniju. 

'IZ LJUBAV JE NA SELU' Paulina prekinula vezu pa rane liječila na plaži: 'Nije više išlo'

Podsjetimo, Paulina je ljubav tražila i u 11., međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. Tada je pokušala osvojiti farmera Srećka Ponjavica (34) iz Kanade. Nije je poveo na svoju farmu u Lethbridge, a pred kamerama je izjavio da je vrlo cijeni i da u njoj vidi prijateljicu. Naposljetku se odlučio za Antoniju Beščec (29).

S Jovanom je pak 'kliknula' čim su se ugledali. Razmjenjivali su strasti na tulumu natjecatelja i kandidata, a dobro je ostao upamćen njihov vrući klinč u bazenu. Jovan je naposljetku nije poveo na svoju farmu, no ostali su prijatelji.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU FIRME: Ono kad je kolegica bivša manekenka

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 01.11.2020.

    Nema tu pomoci vise...

  • Cirenac 01.11.2020.

    Tko nije tražio nije nu dobio.

  • 01.11.2020.

    Nije nešto, malo vuče na Lepu Brenu, fali svježine u izgledu

Komentiraj...
Vidi sve komentare