To je to što me zanima!

Boris iz 'Ljubavi na selu' opet traži curu: Valerija se naljutila

Valerija se nešto naljutila na mene i posvađali smo se. Tvrdila je da sam rekao nešto što ju je povrijedilo, a ja mislim da nisam to rekao. Žao mi je što više ne komuniciramo, kaže Boris
Vidi originalni članak

Boris Kolesarić (27), jedan od farmera iz desete sezone 'Ljubav je na selu', ponovno je u potrazi za djevojkom. Činilo se kako između njega i Valerije frcaju ljubavne iskre, međutim, ispostavilo se kako je Boris opet sam. Za RTL.hr potvrdio je kako nije u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Valerija se nešto naljutila na mene i posvađali smo se. Tvrdila je da sam rekao nešto što ju je povrijedilo, a ja mislim da nisam to rekao. Žao mi je što više ne komuniciramo - rekao je Boris, međutim, detalje nije želio otkriti. 

Među djevojkama koje su došle na njegovu farmu u Tar pored Poreča, gdje živi s djedom, simpatije ovog farmera osvojila je djevojka Ana-Paula. Međutim, Borisu se nije svidjelo njezino ponašanje i nisu mogli pronaći zajednički jezik pa ju je naposljetku mama odvela kući. 

- Ne čujem se s Anom-Paulom, neke stvari se mogu oprostiti, ali njezino ponašanje se ne može promijeniti - komentirao je Boris. Kaže da je s ostalim farmerima ostao u kontaktu, naročito s Ljubom, Željkom i Draganom, a Jovan mu je rekao da će uskoro doći kod njega na jahanje. 

PRATITELJI GA ISPITUJU Jovan iz 'Ljubav je na selu' je u vezi? Pozirao s djevojkom...

Iako nije pronašao ljubav, Boris ne isključuje opciju da se ponovno prijavi u emisiju. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • KusNjega 06.07.2019.

    Za ovoga je i Lojzek profesor!

  • pulav 05.07.2019.

    Najbolje da si deda sam napravi unuke.

  • 05.07.2019.

    Daba dobrota kad pameti nema danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare