To je to što me zanima!

Boris je poljupcima bodrio Janicu Kostelić prije utrke

Par je u vezi tri godine. Žive zajedno u Rijeci. Na ovoj Snježnoj kraljici Janica je vozila utrku legendi. Ženski slalom privukao je mnoge poznate
Vidi originalni članak

Nakon što je u subotu navečer na zagrebačkom Jelačićevu trgu dovršila i ukrasila 1,5 metara visoku štiklu izrađenu od tonu i 200 kilograma leda, Janica Kostelić (27) otišla se odmoriti, a dečko Boris Ivančić (27) ostao je na tradicionalnom partyju u Gradskoj kavani s prijateljem i dvije prijateljice. No u nedjelju na Sljemenu par je bio nerazdvojan. Boris je nježno ljubio svoju dragu prije utrke legendi, jedine koju Janica vozi na ovoj Snježnoj kraljici.
Ženski slalom privukao je i mnoga poznata lica, poput Željka Mavrovića, Dubravka Šimenca, Damira Hoyke, Vesne Pusić, Srećka Ferenčaka i nezaobilaznog Milana Bandića.
- Žao mi je što su naše Nika Fleiss i Ana Jelušić imale peh, ali inače je sve divno. Iz godine u godinu atmosfera je sve bolja. Na Sljemenu su najveći pobjednik gledatelji - rekao je zagrebački gradonačelnik.

ANA PARSON POMOLILA SE U KATEDRALI
Kao i prethodnih godina, Anja Parson  je u subotu prošetala centrom Zagreba i obišla trgovine poznatih modnih marki te potrošila nešto novca u Dieselu. Skijašica je otišla i u katedralu. Molitva je pomogla jer se na Snježnoj kraljici nikad nije bolje plasirala nego jučer.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • branchburg 05.01.2009.

    svatko nesto voli pa tako ...i Boris

  • casio 05.01.2009.

    Ljubio je on njenu lovu. Da se nije tako pametno ugnjezdio teglio bi i dalje u onom tunogojilištu na zimi i buri. Ovako malo otrpi puse po prištevima i eto ti lagodnog života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare