To je to što me zanima!

Boris Johnson oženio se tajno, goste su pozvali u zadnji tren

Johnson (56) i Carrie Symonds (33) žive zajedno u Downing Streetu otkako je Johnson 2019. postao premijer. Prošle su godine objavili da su se zaručili i da čekaju bebu
Vidi originalni članak

Bpremijer Boris Johnson oženio je u subotu na tajnoj ceremoniji u Westminsterskoj katedrali svoju zaručnicu, objavio je britanski tisak. Glasnogovornica ureda britanskog premijera u Downing Streetu odbila je komentirati novinska izvješća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Listovi Sun i Mail on Sunday objavili su da su gosti na vjenčanju bili pozvani u posljednji trenutak na ceremoniju u središtu Londona, navodeći da čak ni uži članovi Johnsonova ureda nisu znali za planove o vjenčanju. Vjenčanja u Engleskoj još uvijek su trenutno ograničena na 30 sudionika.

Katolička katedrala odjednom je zatvorila svoja vrata rano poslijepodne, a potom je 30 minuta kasnije stigla Symonds (33) u limuzini, odjevena u dugu bijelu haljinu, bez vela.

Johnson (56) i Carrie Symonds (33) žive zajedno u Downing Streetu otkako je Johnson 2019. postao premijer. Prošle su godine objavili da su se zaručili i da čekaju bebu, a u travnju 2020. rodio im se sin Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

BRITANSKI PREMIJER Johnson podržao kraljičin govor i obećao da će se boriti protiv nejednakosti u Velikoj Britaniji

Ranije ovog mjeseca Sun je izvijestio da su prijateljima i rodbini navodno poslane pozivnice za vjenčanje koje bi se trebalo održati u srpnju 2022.

Johnson se do sada dva puta razvodio. Posljednji brak bio je s odvjetnicom Marinom Wheeler, s kojom je imao četvero djece. U rujnu 2018. odlučili su se na odvojeni život.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 31.05.2021.

    kad čovjek samo pročita razliku u godinama , svašta pomisli , novac, slava, moć ... ali kad ga se pogleda jasno je zašto se zaljubila u njega ... skoro je lepši od mene ...

  • StjepanValjak 30.05.2021.

    tajna ženidba u Westminsterskoj katedrali??

  • LevijatanZg 30.05.2021.

    ...'dže ga nađe takog lipog...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare