To je to što me zanima!

Boris Johnson postao tata po osmi put: Sinčiću dao ime Odisej

S bivšom suprugom ima četvero djece, kćeri Laru Lettice i Cassiju Peaches te sinove Milu Arthura i Theodora Apolla. Izvanbračnu kćer dobio je s konzultanticom za umjetnine
Vidi originalni članak

Bivši britanski premijer i konzervativni lider Boris Johnson (59) dobio je treće dijete s 24 godine mlađom trećom suprugom Carrie Johnson. Sin Frank Alfred Odysseus Johnson rođen je 5. srpnja u 9.15 ujutro, rekla je mama i otkrila da je Johnson izabrao ime sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tjedan dana Frankieja. Dobro došao na svijet Frank Alfred Odysseus. (Možete li pogoditi koje je ime odabrao moj muž?!) Volim svaku minutu pospanog dječjeg mjehurića. Vidjeti moje starije dvoje kako grle svog novog brata s takvom radošću i uzbuđenjem bilo je nešto najljepše za vidjeti. Svi smo jako oduševljeni - dodala je.

Iako je Carrie ovo treće dijete, Borisu je osmo.

Bivši britanski premijer Johnson podnio ostavku na mjesto zastupnika u parlamentu

Bivši premijer prvi put se vjenčao 1987. godine Allegrom Mostyn-Owen (59), a nakon što su prekinuli 1993. godine, Boris se iste godine vjenčao s Marinom Wheeler (59) s kojom je dobio četvero djece, kćeri Laru Lettice (30) i Cassiju Peaches (26) te dva sina Milu Arthura (28) i Theodora Apolla (24).

Bivši premijer ima i kćer Stephanie, koju je dobio s umjetničkom savjetnicom Helen Macintyre, dok je bio u braku s Marinom.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ifana 11.07.2023.

    E ta je kraljica zeludaca👑 svaka joj cast

  • 11.07.2023.

    Kakav lik,svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare