To je to što me zanima!

Boris ne želi pustiti Maris da ode u Italiju, ona ga ne sluša

Jana ipak pristaje na Dživovu nisku cijenu za otkup kuće te Dživo obavještava Maris kako je otkupio Vilu Menčetić. Filip tješi Julijanu koja je tužna zbog odlaska Marka
Vidi originalni članak

Boris ne prihvaća Marisinu odluku da ode u Italiju, govori joj kako će ići za njom i na kraj svijeta. Maris moli Borisa da ju pusti da ode. Oni jedno drugom donose samo nesreću. Boris povrijeđen odlazi.

Nakon Šiškovog incidenta s bombom, Judita je izvan sebe od straha za Zoru. Govori Maru kako bi Šiška trebalo prijaviti policiji jer je opasan za sebe i okolinu. Maro ne može vjerovati što Judita zahtijeva te između njih izbija žučna svađa.

Jana ipak pristaje na Dživovu nisku cijenu za otkup kuće te Dživo obavještava Maris kako je otkupio Vilu Menčetić. Maris sa sretnim vijestima odlazi u Konavle gdje govori Juditi i Maru kako želi da se svi odmah presele u Dubrovnik. Maro odrješito odbija taj prijedlog te između njega i Judite izbija velika svađa, nakon koje Judita odluči sa Zorom ipak preseliti u Vilu, bez Mara.

Filip tješi Julijanu koja je nesretna zbog odlaska malog Marka k roditeljima u Njemačku. Filip poziva Julijanu u svoj stan.

Tonko razgovara s Dešom i nagovara ju da se mora boriti za svoj brak. Deša odlučuje otići u Zagreb, riskirati sve i pokucati Filipu na vrata. Prvim jutarnjim avionom, Deša dolazi u Zagreb, spremna spasiti svoj brak. Zakuca na Filipova vrata...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare