To je to što me zanima!

Boris Rogoznica je istetovirao svoju 'novu ljubav' na ruci

Glazbenik Boris Rogoznica otputovao je na Tajland gdje, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, uživa u čarima ove zemlje
Vidi originalni članak

Glazbenik Boris Rogoznica već neko vrijeme boravi na Tajlandu, a svoja iskustva iz daleke zemlje redovito dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Oduševljenje odlaskom na Tajland Boris ne može sakriti, a otkrio je i koliki je zaljubljenik te zemlje.

OGLASILI SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Prijatelji životinja oštro osudili Borisa Rogoznicu: 'Potezao je slona za surlu zbog fotografije'

- Može se reći da sam zaljubljen u život koji živim punim plućima i u slobodi koju imam. Tako da pored svoje djece, poslova koje obavljam, pronađem vremena za svoje užitke. Prvenstveno tu mislim na putovanja, koja me najviše vesele te nadalje na druženja s dragim i bliskim osobama - rekao je za Story.

UŽIVA NA TAJLANDU Borisu Rogoznici u krilu plesao muškarac: 'E ovako se uživa u Bangkoku i nikako drugačije...'

Glazbenik je nedavno podijelio fotografiju na kojoj jaše slona. U pomoć su mu stigli tamošnji mještani, koji su držali slona, dok se Boris uspinjao na njega. Situacija je bila otežana jer su bili u jezeru, no Boris nije odustajao.

Čini se da je bio toliko oduševljen slonovima da si je jednoga istetovirao na ruci. Fotografiju slona i srca podijelio je na Instagram Storyju.

UŽIVA NA TAJLANDU Uopće mu nije bilo lako! Boris Rogoznica zajahao slona pa se primio za surlu: Kakvo iskustvo

Osim kupanja sa slonovima, Boris se pohvalio i fotografijama s plaže, iz bazena te sa zabava na kojima se, sudeći po njegovim fotografijama, ludo proveo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MARKO1977 26.03.2024.

    jel ovo cita pincicka?

  • Florijan1974 25.03.2024.

    Nakon što je nekoliko godina jahao bedeviju, nije baš ugodno jahati sloana, jer on neusporedivo izbacuje viši mlaz tekućine.

  • Adisibio 25.03.2024.

    Tri stvari koje radis na Tajlandu: tetoviras se, probusis usi i spavas s ladyboyom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare