To je to što me zanima!

Boris Rogoznica otputovao je u Maroko za Uskrs: 'Glavni grad je lud, da luđi ne može biti...'

Onog trenutka kada uzletim avionom s zagrebačkog aerodroma, obuzme me osjećaj sreće, napisao je
Vidi originalni članak

Bivši suprug Doris Pinčić (34), Boris Rogoznica (36) otputovao je u Maroko, a svoje putovanje podijelio je s pratiteljima na Instagram profilu.

RASPOLOŽENI PJEVAČ Boris Rogoznica objavio fotku s misterioznom djevojkom u Madridu, ona sakrila svoje lice

- Dobrodošli u Marakeš, glavni grad Maroka. Za uskršnje praznike put me naveo u Afriku, zajedno s moje 3 drage prijateljice.
Glavni grad je lud, da luđi ne može biti. S okruglo milijun stanovnika islamske religije, sve je puno života, životinja, gustog prometa. Centar ispunjen štandovima sa svim i svačim. Trgovci se trude da animiraju znatiželjne turiste koji s oprezom stišću svoje torbice uz tijelo - napisao je Rogoznica u objavi. 

Prije toga, Rogoznica je objavio i sliku iz aviona uz koju je napisao zašto voli putovati.

- Putovanja za mene simboliziraju slobodu. Onog trenutka kada uzletim avionom s zagrebačkog aerodroma, obuzme me osjećaj sreće i slobode. Prerežem fiktivno svoju vreću s brigama, problemima i svojom svakodnevicom. Upoznavanjem drugih kultura postajemo tolerantni na različitosti. Upoznajem nove ljude, ali i one s kojima putujem. Putovanja nas potiču da učimo strane jezike, stvaramo nezaboravne trenutke i da postajemo zanimljive osobe s puno doživljaja i iskustva vrijednog spomena - napisao je i najavio da putuje za Afriku.

ROMANTIČNO PRIJEPODNE FOTO Ljubavna idila u Zagrebu: Doris Pinčić i suprug Davor su prošetali držeći se za ruke...

Podsjetimo se, Doris Pinčić i Boris Rogoznica u braku su bili od 2013. godine, a razveli su se 2020. U braku su dobili dvoje djece, a Doris je ove godine otkrila da se ponovno udala te je sada u braku s menadžerom Davorom Guberovićem s kojim iščekuje dijete.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • J&R 09.04.2023.

    Ti ne znas ni koji je glavni grad Maroka😅

  • idukari6 08.04.2023.

    Barem da malo prouci Zemljopis, znao bi da je glavni grad Maroka Rabat,a ne Marakes...

  • Heroj Oluje 08.04.2023.

    Prestrašno je slušati hvalospjeve o Arapima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare