To je to što me zanima!

Boris Rogoznica: Svatko od nas griješi, svi smo mi samo ljudi...

'Samo čovik' njegova je prva ulaznica za ovogodišnji Zagrebački festival, koji će se održati na proljeće. Tekst je napisala Antonija Šola i Borisu je drago što je izabrala njega pored brojnih pjevača s kojima je surađivala
Vidi originalni članak

Boris Rogoznica (31), jedan je od onih glazbenika koji je svoj put gradio polako, ali sigurno. Pri tome se nije bojao pokazati svoje najiskrenije emocije u pjesmama, što je publika itekako prepoznala.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vođen time, ovih dana predstavlja novu glazbenu priču 'Samo čovik' sa snažnom porukom. Na kraju svega, svi smo samo ljudi, sa svojim greškama, nekada bolji, a nekada lošiji.

Putujemo kroz svoje živote kao morem, uz bure, nevere i valove, a sve odluke koje donesemo kasnije nas čine samo boljim ljudima.

- Velika mi je čast biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola, vidjela kao glavnog junaka, naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme - kaže Boris pa nastavlja: 

- U nadi da će za nas glazbenike nadolazeća godina biti znatno bolja od prošle, nestrpljivo iščekujem pjevati ovu pjesmu uživo za sve ljude dobre volje i pozitivnog duha, koji će se u njoj pronaći i prigrliti je kao 'svoju'.

'Samo čovik' njegova je prva ulaznica za ovogodišnji Zagrebački festival, koji će se održati na proljeće. Kako bi i ova priča bila kompletna i upečatljiva, pobrinula se cijela ekipa na čelu sa samim Borisom, pa je tako snimljen i video spot.

SAVJETOVAO PRATITELJE Boris se pojadao: 'Kad vidite što vam stiže, molit ćete 2020. da se vrati. Uvijek može biti gore'

Sve je snimano u Sukošanu, u režiji Gorana Raguža Goxa. Autori glazbe su Boris i Antonija Šola, koja je osmislila i tekst. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • zlonca 12.01.2021.

    Glazbenik? Jel ovo skrivena kamera.

  • šiljo šiljić 12.01.2021.

    Kad cuje doris pjesmu odmah ce ti se vratit 😂

  • Mthesecond 12.01.2021.

    "Da sam bolje moga,moga sam" 😄😄 Uf kad cuje Doris za to 😃 Sto se tice pjesme inace,tip balade koji osvaja zenska srca,igra na romantic ne note,stihove,on je "grisan covik" dobrog srca,zanio ga val,druga zena,al sad je vratio kormilo na pravu stranu,plovi,jedri,prema boljem moru :))) vec vidim zensku publiku kako vristi za njim,lete grudnjaci na scenu,neke od njih pridrzavaju da ne padnu od uzbudjenja..Haha..Lukavo odigrano :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare