To je to što me zanima!

Borna Rajić: Novac mi je jako bitan, ja sam jako rastrošna...

Dizajnerica je u intervjuu za Red Carpet izjavila da voli lijep život. Borna najviše novca troši na putovanja, odlaske u luksuzne hotele, restorane i ukusnu hranu
Vidi originalni članak

Bivša supruga 'kralja mlijeka' Luke Rajića, kojoj su nakon rastave pripali milijuni eura, ne krije da joj je novac jako bitan u životu.

- Novac mi je jako bitan. Ja sam jako rastrošna, ali nadasve volim stvarati. Mislim da to ide jedno s drugim - rekla je Borna Rajić u intervjuu za Red Carpet.

Dodaje da najviše novca troši na putovanja, odlaske u luksuzne hotele, restorane i ukusnu hranu jer voli lijep život. Priznala je da je najproduktivnija kada je sretna, a najviše je ljuti drskost. Majka četvero djece pokrenula je modnu marku 'Borna&Fis' koja se prodaje u Zagrebu i Parizu, a otvorila je i svoju prvu trgovinu u Veneciji. Prosječna cijena njezine odjeće je od 300 do 400 eura.

- Oduvijek sam težila tome da idem van, mislim da je moja duša znala da neću moć postić svoj maksimum ako ostanem u Zagrebu - kaže Borna.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • djberg34 01.08.2015.

    treba je ruzna,jest da ni onaj njen bosanac nije lijepsi ali je bar imao novaca,mogao je birati,ovo je fuj

  • sara122 28.06.2012.

    Ma kako je samo nije sram preseravati se ovako dok ljudi kopaju po kontejnerima ?

  • vali30 27.06.2012.

    e bornica jadna si ti ako ti je život lijep samo zbog skupih hotela i finih restorana... da imam tolike novce sigurno ne bi trošila ni njih ni dragocjeno vrijeme na luftanje gu*ice po hotelima i restoranima... kako isprazan život, možeš ti oderati ne znam koliko kauča i dati šveljama da ti od toga sašiju kolekcije i kolekcije, plitka si i isprazna i to tvoje 'kreativno izražavanje' je samo odaz pomodnih knjiga samopomoći koje vjerojatno čitaš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare