To je to što me zanima!

Borna Rajić ogrnula je cure na pisti polarnom lisicom i ovcom

NOSE SE ŽIVOTINJE Ekscentrična dizajnerica predstavila je kolekciju s krznom. Na reviji Monike Sablić otpjevali su hit 'Samo ljubav ostaje' iz serije 'Larin izbor'
Vidi originalni članak

Po uzoru na Ivanu Banfić na lanjskom Cro-a-Porteru, bivša supruga “kralja mlijeka” Luke Rajića odbila je davati izjave nakon revije.

Borna Rajić (41) u svojoj novoj kolekciji predstavila je nekoliko komada pravog krzna. Manekenke su oko vrata nosile polarnu lisicu, a na glavi su imale šubaru od tibetanske ovce. Iako je odjeća bila u prirodnim bojama, neke odjevne predmete špricala je u ružičastu boju, koja je ove godine apsolutni hit.

Cijena kolekcije još nije poznata, a Bornine haljine od brokata iz lanjske kolekcije stajale su najmanje 6000 kuna. Dizajnericu je iz prvog reda podupro suprug Ron Hale sa sinom Rafelom (2) koji se cijelo vrijeme dok je trajala mamina revija valjao na podu.

Monika Sablić inspiraciju za ženstvenu kolekciju našla je u mediteranskim ženama i hitovima Tončija Huljića. Gost iznenađenja bio joj je Marko Pecotić. On je na modnoj pisti pjevao naslovnu pjesmu “Samo ljubav ostaje” iz serije “Larin izbor”. Ružičastu kolekciju predstavio je i modni dvojac ELFS.

Krznari: Lisica s glavom već dugo nije u trendu

Bornina zimska kolekcija koju je predstavila na Cro-a-Porteru u trgovinama će se naći već u srpnju. Iz zagrebačke krznarije kažu da lisica s glavom nije u modi i da je gotovo više nitko ni ne nosi. Cijena takvog modnog dodatka je oko 2500 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Jelena12 25.03.2012.

    Tko nosi Borninu odjeću i gdje, i to tako skupu, ako je istina. Ja da imam toliko novaca radije bi si kupila neki chanel

  • Lunette Adorabelle 25.03.2012.

    oooooooooooooooooo.... u svijetu svakakvih budala ima, ali nitko ne može nadmašit naše. ta koza ne zna sebe obuć, a kamoli nekom drugom nametnut nekakav stil.

  • axlica 25.03.2012.

    tko je uopće ta? joj ti wannabe dizajneri i njihove odurne krpetine koje nitko ionako neće nosti. šteta lisice i ovce

Komentiraj...
Vidi sve komentare