To je to što me zanima!

Borna uzela grudnjak, a Šuput okitila longetu i zajahala dečka

Sve je vrvilo zlatnom bojom, šljokičastim majicama, lancima dugim od vrata pa sve do nožnog prsta pa bi se čovjek lako mogao zbuniti i pomisliti da je na kakvoj svadbi
Vidi originalni članak

U opuštenoj shopping atmosferi, koktelima i odličnoj glazbi večeras je predstavljena kolaboracija poznatog švedskog i talijanskog brenda koja spaja uličnu i visoku modu. Kao i svake godine u studenom, ekskluzivan pre-shopping okupio je preko 200 uzvanika iz društvenog života i izazvao pomutnju među slavnima, iako se nitko nije 'počupao' za artikle iz nove kolekcije. 

Tako je pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara (31) sebi odmah odabrala nekoliko komada odjeće. 

- Kupila sam si pamučne majice s kapuljačom, crne kožne haljine, ali nisam bila sebična. Odabrala sam poklone i svojim prijateljima da se u četvrtak, kada kolekcija stigne na Cvjetni, ne moraju gurati - rekla je. 

Sve je vrvilo zlatnom bojom, šljokičastim majicama, lancima dugim od vrata pa sve do nožnog prsta pa bi se čovjek lako mogao zbuniti i pomisliti da je na kakvoj svadbi.

Glumica Ana Begić Tahiri (39) malo je zakasnila na događaj i odmah je ostala bez željenog komada.

- Možda i bolje da je tako. Ono što sam željela već je 'otišlo', ali ne žalim. To će sutra imati svi, a ja nisam osoba koja će hodati po gradu u nečemu što drugi nose. Tako da, u svakom zlu, ima i nečeg dobrog - izjavila je.

Njena kolegica Ana Maras Harmander (37) isprobavala je dugu šljokičastu vestu, a Borna Rajić (46) 'bacila je oko' na grudnjak s cirkonima. 

- Našla sam nešto što mi se sviđa. Ovaj grudnjak je kao iz snova. A i dobro podupire grudi - našalila se poduzetnica. 

Za ambasadoricu je izabrana svatovska pjevačica Maja Šuput (39), koja kaže da je to pun pogodak. 

- Ono što je Jelena Karleuša u Srbiji, to sam ja u Hrvatskoj. Mislim da sam najbolji odabir, a i iskreno, bila bih ljubomorna da su odabrali nekog drugog. Iako imam longetu na nozi, sve uspijevam. Nenad i Marko su uz mene pa je sve lakše. Zagreb mi je večeras izgledao kao New York - ispričala je Maja od koje se cijelu noć nije odvajao njen najbolji prijatelj, Modni mačak, Marko Grubnić (36).

Modna dizajnerica Matija Vuica (60) na večerašnje predstavljanje nove kolekcije obukla je sako star preko 20 godina.
- Današnja moda ide uzlaznom putanjom, ali mislim da ovaj moj sako izgleda bolje od sveg sto je ovdje predstavljeno - komentirala je Vujica. 

Na eventu nije bilo mnogo muškaraca pa je frontmen grupe Vigor, Mario Roth (36) mogao nesmetano odabirati odjeću.
- Smatram da bih kao javna osoba trebao pratiti modu pa sam zato i došao. Ali osim gornjeg i donjeg dijela trenirke ništa nisam našao. A to i volim nositi jer se u tome osjećam udobno tako da je opet win-win situacija - pojasnio je.

Između ostalih, događaj su pomno pratile i dizajnerica interijera Mirjana Mikulec (43), Iva Radić (41), manekenka Zvončica Vučković (61), televizijske voditeljice Lucija Kajić (23) i Ana Miščević (40), atletičarka Sandra Perković (28)...

Ovu djevojčicu su sa 10 godina proglasili najljepšom na svijetu, a danas je odrasla i ljepša je nego ikad!

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu "Incident":

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 07.11.2018.

    Nazalost sto sve nase #zvjezde# nebi uradile za malo besplatne robe!!! Zalosnooo.... zato ce druge zene manje ili uopce poznate platit za tu robu dvostruko da nadoplate poklonjeno!! Hahahaa

  • pero2465 07.11.2018.

    nepopravljiva..

  • S.T.A.R.S 07.11.2018.

    Dinamo :Hajduk-2-0

Komentiraj...
Vidi sve komentare