To je to što me zanima!

Bornino vamp izdanje: Otkrila atribute u crnoj kožnoj haljini

Borna je aktivna na društvenim mrežama, a njeni stilovi nikad nisu dosadni. Najviše voli nositi crnu odjeću. Kotromanić ex Rajić sebe voli nazivati životnom savjetnicom...
Vidi originalni članak

Poduzetnica Borna Kotromanić (46) je za modnu reviju Bipa Fashion Week-a u četvrtak navečer odjenula kožnu haljinu kojom je otkrila sve svoje atribute. Borna je šokirala i novom frizurom. Donedavno je šetala Zagrebom s kratkom kosom, a sad je raspustila kosu i ukrasila je s dvije ukosnice.

Kotromanić se i prošle godine na Bipinom eventu pojavila u crnom izdanju i rado pozirala fotografima.

NA 'ŠPICI' U šetnji: Borna Kotromanić sa psom uskladila modne dodatke

Borna je aktivna na društvenim mrežama, a njeni stilovi nikad nisu dosadni. Kotromanić ex Rajić sebe voli nazivati životnom savjetnicom, a u posljednje vrijeme je se može vidjeti kako šeta Zagrebom. 

Osim savjetovanja, koje je u zadnje vrijeme postalo pravi hit, neko je vrijeme pokušavala uspjeti i kao modna dizajnerica. Otvorila je dućan u Veneciji, a svoje haljine 'gurala' je i po Zagrebu...

Osim Borne, i brojne druge hrvatske zvijezde okupile su se na novom izdanju nacionalnog tjedna mode i potrudile se da sve oči budu uprte upravo u njih. Glumica Ecija Ivušić otkrila je noge u lepršavoj crvenoj haljini.

Prvu večer Fashion Weeka svu pažnju je 'ukrala' Hana Rodić (21) je pokazala da voli životinjski print koji je trenutno u trendu i na svjetskim modnim pistama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S NJIMA MNOGI VARAJU U VEZI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka kojima nitko ne može odoljeti

Idi na 24sata

Komentari 34

  • deena 23.03.2019.

    Domenetrex

  • nervozni poštar 22.03.2019.

    Kome je ona vamp? Kad ju vidim, odmah sam spolno disfunkcionalan.

  • RodijakJozo 22.03.2019.

    A našta ličiš ženo...pa cila si neproporcionalna...vidi glave kao badanj velika, noge kratke .... ženo traga tebi treba savjetnik da ti kaže da se ne pokazuješ na ovaj način .

Komentiraj...
Vidi sve komentare