To je to što me zanima!

'Boromir' i supruga br. 4 sjali od sreće na vjenčanju

Boromir iz “Gospodara prstenova” i Georgina (29) prošli mjesec su, bez da su objavili razlog, odgodili svadbu 24 sata prije termina
Vidi originalni članak

Prijatelji Seana Beana (48) i Georgine Sutcliffe (29) bojali su se da će uzalud doći u matični ured Marylebone u Londonu. Par koji je u vezi tri godine prošlog je mjeseca otkazao već najavljeno vjenčanje. Glumac je 24 sata prije obreda nazvao goste i rekao da se vjenčanje odgađa. No ovaj put par se ipak pojavio pred petnaestak najbližih prijatelja i obitelji. Glumica je bila odjevena u stilu '40-ih. Imala je crnu usku suknju i bijelu košulju s velikom kragnom te cvijetom u kosi. Zvijezda filmova “Gospodar prstenova” izgovorio je “da” u plavom odijelu na prugice.
- Osjećam se fantastično - rekao je glumac novinarima nakon vjenčanja. Par se upoznao slučajno. Sean je zabunom poslao SMS poruku na Georginin broj. Vratila mu je poruku i nastavili su dopisivanje. Kad ga je prvi put vidjela u predstavi, zaspala je. Britanski glumac prvi put se oženio 1981. godine s frizerkom Debrom. Melanie Hill mu je bila žena od 1990. i imaju dvije kćeri, Lornu (18) i Molly (16). S Abigail Cruttenden vjenčao se 1997. Imaju kćer Evie (9).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Elio 20.02.2008.

    nije ni čudo kad on voli samo BOBU :P to je jedini dečak koji ga uzbuđuje :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare