To je to što me zanima!

Bosanka osvojila titulu Miss bikini, oduševila Amerikance

Lejla Šebić je prije ovog natjecanja sudjelovala na Balkanskom natjecanju u Mostaru te na Europskom u Španjolskoj gdje je također osvojila prva mjesta
Vidi originalni članak

Instruktorica aerobika, fitness trenerica i profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu, pobjednica je natjecanja Miss bikini u Las Vegasu. 

Lejla Šebić (39) prva je natjecateljica iz Bosne i Hercegovine koja je ikada sudjelovala u ovom natjecanju. U Los Angelesu se okupio veliki broj natjecatelja u više različitih kategorija.

- Kao djevojčica sam trenirala ritmičku gimnastiku. Veliki san mi je bio otići na Olimpijske igre i predstavljati svoju zemlju. Taj san se nikad nije ostvario zbog rata koji nas je pogodio. Danas, nakon više od 20 godina, san jedne djevojčice ipak se ostvario. Beskrajno sam sretna i ponosna. Osjećaj je neopisiv - napisala je Lejla na Facebooku. Prije ovog natjecanja sudjelovala je na Balkanskom natjecanju u Mostaru te na Europskom u Španjolskoj gdje je također osvojila prva mjesta. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • no sleep 24.11.2014.

    ko voli transiće evo vam je

  • no sleep 24.11.2014.

    ovo je super ekipi iz donje kladuše koji voze nabrijani opel kadett iz 91. sa vatricom na vratima i onom naljepnicom kenwood na zadnjoj šajbi a sisu je jedino vidio zahvaljujući internetu i nudističkim plažama..

  • medeki 24.11.2014.

    Kliknite na sliku Lejle i odmah ste na njenoj FB stranici.....žena je mrak !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare