To je to što me zanima!

Bošnjak radi u fast foodu, sad mu se javio domaći bend: 'Iz kolegijalnosti ti želimo pomoći'

Mladi pjevač osvojio je drugo mjesto na prošlogodišnjoj Dori, a sada za život zarađuje u restoranu brze hrane. Dečki iz sastava Barabe ponudili su mu posao
Vidi originalni članak

Pjevač Marko Bošnjak (19) požalio se kako mu je teško ustati ujutro jer ostaje kasno na poslu u jednom zagrebačkom fast foodu. Njegovu su priču pročitali mnogi, a ubrzo je na stranici benda Barabe osvanuo status u kojemu su se obratili mladom pjevaču.

STUDIRAO JE GLAZBENI BIZNIS Marko Bošnjak: 'Skoro sam pobijedio na Dori, a sada radim u fast foodu da platim račune...'

- Dragi Marko, kao tvoji stariji i iskusniji kolege želimo ti pomoći da i dalje ostaneš u glazbi koju najviše voliš. Stoga, dajemo ti ponudu da postaneš back-vokal ili tehničar grupe Barabe. Ovim angažmanom (jer doista puno nastupamo - uživo, pred stvarnom publikom), zasigurno bi riješio svoju tešku financijsku situaciju, a i dalje bi bio usko vezan uz glazbu - započeli su u objavi.

- Ako netko pozna Marka, molimo da mu prenese ovu ponudu. Rado ćemo pomoći mladom perspektivnom kolegi jer je doista tužno da takvi talenti moraju mesti podove da bi se prehranili. Budimo solidarni i kolegijalni - zaključili su.

Marko je prošle godine nastupao na Dori te osvojio drugo mjesto. Otpjevao je pjesmu 'Moli'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 07.04.2023.

    Svaka vam čast Barabe na ovoj divnoj gesti i nadam se ako Marko prihvati vas poziv da ćete mu biti kao braća. Dečko je stvarno super.

Komentiraj...
Vidi sve komentare