To je to što me zanima!

Bosutski Bećari vrućim koncertima započinju ljeto

Jedan od najpopularnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj, vinkovački Bosutski Bećari intenzivno se spremaju za početak vrućeg i nezaboravnog ljeta
Vidi originalni članak

Euforija koja je nastala izdavanjem trećeg studijskog albuma ''Budi tu'' nastavlja se i dalje. Publika koja je odlično prihvatila singlove kao što su ''Sad kada došla si'', ''Želim te noćas'', ''Trebam te još'', ''Budi tu'', ''Gdje smo sad'' i ostale, može očekivati nove pjesme iz radionice Bosutskih Bećara. Upravo je u pripremi jedna ljetna pjesma koja će se uskoro naći u radijskim eterima. 

Bosutski Bećari će u nedjelju 28. lipnja zasvirati u Zagrebu na Finalu 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju u organizaciji 24sata i PIK Vrbovca. Zagrepčani se sigurno sjećaju prošlogodišnjeg nastupa odličnog Ivana Zaka na finalu istog događaja, pa ne sumnjamo da će se i ovogodišnji koncert Bosutskih Bećara dugo pamtiti.

Bosutski Bećari će se potruditi da ovo ljeto bude za pamćenje. U pripremi je nekoliko novih pjesama  s kojima ćemo najaviti naš četvrti studijski album. Sretni smo da naša publika prihvaća naš glazbeni rad i to nam je nit vodilja za daljnje uspjehe. Iduće godine ćemo proslaviti jedan veliki jubilej kojeg ćemo najaviti baš na zagrebačkom koncertu 28. lipnja na kojeg vas sve pozivamo – rekao nam je Ivan Šebalj, frontman Bosutskih Bećara.

Koncerti Bosutskih Bećara u lipnju: 12/06 – VODICE,  19/06 – IVANIĆ GRAD, 21/06 – PISAROVINA, 24/06 – IVANEC,  28/06 – ZAGREB.

Idi na 24sata