To je to što me zanima!

Bourdainova partnerica: Bio je moja ljubav, oslonac i zaštitnik

Anthony je davao cijelog sebe u svemu što je radio. Njegov briljantan i neustrašiv duh nadahnuo je mnoge, a njegova velikodušnost bila je bezgranična, napisala je na Twitteru
Vidi originalni članak

Kuhar Anthony Michael Bourdain 'The Goat' preminuo je u 61. godini. Slavnog njujorškog kuhara su pronašli mrtvog u Francuskoj, a prema pisanju CNN-a uzrok smrti je samoubojstvo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tužna vijest pogodila je njegove kolege, prijatelje i brojne obožavatelje, a sada se oglasila i njegova partnerica, talijanska glumica  Asia Argento (42).

ODUŠEVILI GA HRANA I VINO Anthony Bourdain: Kreteni ste ako ne posjetite Hrvatsku...

- Anthony je davao cijelog sebe u svemu što je radio. Njegov briljantan i neustrašiv duh nadahnuo je mnoge, a njegova velikodušnost bila je bezgranična - napisala je na Twitteru.

- Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik. Moja tuga ne može se opisati riječima.  Njegova obitelj je u mojim mislima i molim sve da poštuju njihovu i moju privatnost - dodala je Argento.

BOURDAIN I HRVATSKA U Istri je kušao kamenice, a na Pagu ga je osvojio domaći sir

Glumica i kuhar upoznali su se 2016. u Londonu, a Bourdain je bio cijelo vrijeme uz svoju djevojku kada je otkrila da ju je filmski mogul Harvey Weinstein silovao prije dvadeset godina.

Slavni kuhar nedavno je otkrio kako je ga njegova odabranica učinila  'sretnim na način na koji je mislio da nikada neće biti'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Constellation 🖤 08.06.2018.

    Nisam znala da je bio u vezi sa Argento...Ovo je barem neka normalna izjava, u usporedbi što se čitalo kad je preminuo Avicii. Želim joj da brzo stane na noge, uvijek je žalosno kad izgubiš osobu koju voliš...na bilo koji način...

  • japanokinez 08.06.2018.

    Brat bratu, koda je imao 71 pa naviše.

  • doktorzhorzh 08.06.2018.

    Ostala jadna bez sponzora

Komentiraj...
Vidi sve komentare