To je to što me zanima!

Bowie smislio spot za Lazarus dok još nije znao da će umrijeti

U dokumentarnom filmu koji će 7. ovog mjeseca biti emitiran na BBCu, tvrdi se da David Bowie nije znao da umire tijekom snimanja zadnjeg albuma 'Blackstar'
Vidi originalni članak

U dokumentarnom filmu koji će 7. ovog mjeseca biti emitiran na BBCu, tvrdi se da David Bowie nije znao da umire tijekom snimanja zadnjeg albuma 'Blackstar'. Navodno je vijest da terapija više nema smisla i da mu život ide kraju dobio tijekom snimanja spota za singl 'Lazarus'.

Jedan od najpopularnijih pjevača i skladatelja svih vremena sam je inzistirao da spot bude minimalistički, snimljen u bolesničkom krevetu. Takav je scenarij osmislio prije nego je saznao da se karcinom koji ima ne može izliječiti, pa ne stoji pretpostavka da se spotom htio oprostiti od svijeta i svoje publike.

Upravo suprotno, prema detaljima spomenutog dokumentarca može se pretpostaviti da se do samog kraja nije predavao, pa je čak planirao nastavak mjuzikla 'Lazarus' i snimanje novih pjesama. Bowie, koji bi upravo 8. siječnja proslavio 70- rođendan, umro je prije godinu dana, 10. siječnja. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 20.01.2017.

    "dok još nije znao da će umrijeti" Naslov Vam je do jaja. Kao da ga je smislio 10godišnjak....

  • ryba 06.01.2017.

    Jejeje, tada je još mislio da će živjeti vječno.

  • zoki_bijela 06.01.2017.

    Da ,i to je vama reka

Komentiraj...
Vidi sve komentare