To je to što me zanima!

Božić u kraljevskoj obitelji ove će godine biti drugačiji: Evo što će se promijeniti i zbog koga...

Inače, na kraljevskom božićnom meniju nalazi se purica s različitim nadjevima te prilozi kao što su pečeni krumpir, pire krumpir, pastrnjak i prokulice. Običaj je jesti puding za desert nakon ručka
Vidi originalni članak

Kako prenosi DailyMail, Charlesovom (75) starijem sinu Williamu (41) i njegovoj obitelji za stolom u seoskoj kući Sandringham pridružit će se i Camillina (76) djeca.

SLUŽBENO OBJAVIO Charles će za rođendan ostvariti veliku želju: Pokreće kampanju za borbu protiv bacanja hrane

Tom Parker Bowles (48) i Laura Lopes, koje je kraljica dobila s Andrewom Parkerom Bowlesom, navodno se sjajno slažu s ostatkom kraljevske obitelji. Osim toga, Charlesovi unuci i Camillini unuci približno su jednakih godina pa će se i oni moći povezati.

Tom ima dvoje djece, kćer Lolu (16) i Freddyja (13), a Laura ima Elizu (15) te 13-godišnje blizance Gusa i Louisa. Ne zna se hoće li Camillini unuci sjediti za glavnim stolom ili će se pridružiti mladim prinčevima i princezama za 'stolom za djecu'.

PRINCEZA ZABLISTALA Kate Middleton na poseban je način počast odala Elizabeti II.

Inače, na kraljevskom božićnom meniju nalazi se purica s različitim nadjevima te prilozi kao što su pečeni krumpir, pire krumpir, pastrnjak i prokulice. Običaj je jesti puding za desert nakon ručka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mala vatra 23.11.2023.

    Kaj kralj ruča?

  • ZOOM_1 23.11.2023.

    Majke ti mile koji trash ovo sve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare