To je to što me zanima!

Božićna poslastica: Novi singl Igora Geržine zagrijat će srca

Zvijezda novog spota je Igorova francuska buldogica Duška koja ima i Instagram profil. Redovito je gost u njegovim spotovima, a Geržina joj je posvetio i pjesmu s prošlog albuma...
Vidi originalni članak

Saksofonist i kompozitor Igor Geržina (48) singlom 'Dvorani neba' predstavio je dugo najavljivani božićni uradak 'Svim na zemlji'. 

- Već nekoliko godina spremam se napraviti božićni album. Imao sam raznih ideja, od obrade stranih pjesama poput 'Jingle Bells', vokalnih suradnji, do kombinacije jednog i drugog te sam snimio i mnogo probnih verzija. Konačno sam za prošli Božić dobio pravu inspiraciju i konkretnu ideju kako bi album trebao zvučati: instrumentalno, toplo, intimno i odsvirano bez puno produkcijskih zahvata, što prirodnije - rekao je Igor. 

Album 'Svim na zemlji' uvodi slušatelje u hrvatsku božićnu glazbenu baštinu preko interpretacije svih 12 napjeva, a ovaj vrhunski instrumentalist donosi emotivne verzije najljepših tradicionalnih božićnih pjesama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Instrumentalnom raspjevanošću i zaigranošću, Geržina s albuma kao prvi singl predstavlja 'Dvorane neba', skladbu koja predstavlja prvu nedjelju Došašća kada se pali i prva svijeća.

Video donosi pravu blagdansku atmosferu i kroz jednostavne kadrove prikazuje radost, kao i Geržininu emotivnu interpretaciju. Istinski duh Božića krije se u zajedništvu i u lijepim emocijama, koje su ujedno i glavni motiv ove božićne priče. Spot je snimila ekipa iz Kadra 22, Denis Lepur i Marko Stanić.

'Dvorani neba' dobar je za zagrijavanje uoči prvog od serije adventskih koncerta u sklopu kojih će Geržina predstaviti svoj šesti samostalni album 'Svim na zemlji'. Prvi koncert bit će 6. prosinca u sklopu Adventa na Europskom trgu s početkom u 20.00 sati, a Igorov gost je glazbenik Ricardo Luque.

Zvijezda novog spota je i Igorova francuska buldogica Duška, slatka njuškica koja ima i vlastiti Instagram profil. Redovito je gost u mnogim njegovim spotovima, a Geržina joj je posvetio i pjesmu s prošlog albuma. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare