To je to što me zanima!

Božićni domjenak: Kraljica pije samo koktele, Filip voli pivo...

Još jedno od pravila ove obitelj je obavezno igranje 'šarade' do ponoći. Nitko se ne smije predati i otići spavati sve dok kraljica Elizabeta II. ne kaže da je dosta igranja
Vidi originalni članak

Kao i mnogi drugi običaji, tako je i Božić u britanskoj kraljevskoj obitelji doista drugačiji zbog raznih pravila. Između ostalog, posebnijim ga čini ponuda pića koja je obavezna u to doba na imanju. Tako svaki član obitelji ima omiljeno piće koje konzumira i blagdansko vrijeme, i, gle čuda, svi vole alkohol.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princ Charles (71) preferira višnjevac, ali neće odbiti ni martini načinjen od džina i pelinkovca. Njegovi sinovi, prinčevi William (37) i Harry (35) uživaju piti pivo i jabukovaču. 

Suprug kraljice Elizabete II. (93), princ Filip (98) strastveni je ljubitelj piva, a čak ima i jedno omiljeno - Boddingtons. Međutim, ove godine princ neće prisustvovati božićnom slavlju. Do Božića će biti u bolnici jer je doživio prometnu nesreću. Rekao je kako ne želi posjete obitelji, već da sami imaju tradicionalno slavlje uoči blagdana.

Williamova supruga Camilla (72) tijekom božićnog slavlja pije džin-tonik, a vojvotkinja Kate Middleton (37) kao prava dama uživa u crvenom vinu. Međutim, uz slavni Merlot, voli popiti Jack Daniels viski. 

Kraljica Elizabeta II. ne pije bilo što već isključivo koktel pod nazivom 'Zaza'. On je mješavina slatkog, francuskog, crvenog vina i džina. 

Još jedno od pravila ove obitelj je obavezno igranje 'šarade' do ponoći. Nitko se ne smije predati i otići spavati sve dok kraljica Elizabeta II. ne kaže da je dosta igranja. Bez obzira koliko netko od njih bio umoran, moraju izdržati dok ih kraljica ne pošalje na spavanje. 

'NEKA UŽIVAJU U SVEČANOSTI' Princ Phillip bit će u bolnici do Božića, ne želi posjete obitelji

Njihov božićni ručak počinje točno petnaest minuta nakon 13 sati, a najprije jedu salatu sa škampima ili jastogom. Zatim slijedi pržena puretina uz tradicionalne dodatke poput pastrve, mrkve, prokulice, a nakon toga jedu božićni puding. Čak imaju određeni plavo-bijeli pribor za jelo kojega moraju koristiti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • S.T.A.R.S 25.12.2019.

    Još su mladi ,neka uživaju🤮

  • 25.12.2019.

    Kamila pije apaurine,jer se ne može na čekati,kad će postati kraljica.

  • Komentator269 25.12.2019.

    Mladi su oni, nek uzivaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare