To je to što me zanima!

Božićni 'Ples sa zvijezdama' otplesali parovi iz svih sezona

Zrinku Cvitešić i Nicolasa Quesnoita žiri je proglasio pobjednicima božićnog showa, a ples Maje Šuput i Ištvana Varge Bilman je nazvao šećerom na kraju divne emisije
Vidi originalni članak

Show se u Hrvatskoj emitira već pet sezona, a ove godine neki od najboljih parova plesali su u posebnm, božićnom izdanju 'Plesa sa zvijezdama'. Luka Nižetić, Lana Jurčević, Maja Šuput, Zoran Vakula, Zrinka Cvitešić i Gordan Kožulj s plesnim su partnerima 'zapalili' podij. I u božićnom specijalu plesni parovi su se natjecali pa su tako pobjednici prve sezone showa, Zrinka Cvitešić (31) i Nicolas Quesnoit, proglašeni najboljim plesnim parom. Plesali su tango i žiri ostavili bez teksta. Davor Bilman rekao im je da se gledajući ih kako plešu osjećao kao čovjek od 94 godinie koji gleda slike s maturalca i zadovoljno se smješka. 

'Jesi li se ti možda oženio u međuvremenu'

Natjecatelji u prvoj sezoni showa, Zoran Vakula i Ksenija Pluščec otplesali su rumbu koju je Milka Babović nazvala božićnim darom čitateljima. Elio Bašan rekao im je da su imali malo turbulencije u području bokova. 

Pobjednici druge sezone showa, Luka Nižetić (27) i Mirjana Žutić plesali su jive te dobili pohvale za koreografiju i izvedbu. Milka Babović Luku je pitala je li se možda oženio otkad su se posljednji put vidjeli i time dobro nasmijala sve u studiju. 

U drugoj su sezoni plesali i Lana Jurčević (26) i Hrvoje Kraševac koji su u božićnom specijalu otplesali rumbu. Davor je pohvalio Lanu što je plesala senzualno i svojim pokretima dala do znanja da uživa u plesu te dodao da bi neki njeni pokreti mogli oduševiti i učitelje joge. 

'Najsofisticiraniji kompjuterski program'

Natjecatelji u četvrtoj sezoni showa, Gordan Kožulj (34) i Ana Herceg, otplesali su bečki valcer. Njihovu je izvedbu Davor Bilman nazvao najsofisticiranijim kompjuterskim programom. Milka Babović rekla je kako ne može ni zamisliti Božić bez valcera. 

U prvoj sezoni showa plesali su i Maja Šuput (31) i Ištvan Varga. U božićnom specijalu otplesali su jive i dobili pohvale žirija. Bilman im je rekao da je njihov jive bio šećer na kraju emisije. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare