To je to što me zanima!

Božidar iz Švicarske odnio je pobjedu: 'Ostao sam bez teksta, sve sam ih već pozvao na feštu'

Posljednja domaćica ovog tjedna bila je Stela Pavičić iz Varaždina, a najkritičnija je bila Jelena
Vidi originalni članak

Pobjedu u ovotjednoj 'Večeri za 5' odnio je Božidar Hasan nakon što su se kandidati odlučili za njega, budući da su u konačnici Jelena i on bili izjednačeni s 39 bodova.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Gledatelji su Dubravkinu večeru proglasili najboljom, a opleli po ostatku ekipe: 'Dogovorili su se'

- Ostao sam bez teksta, uopće nisam očekivao pobjedu. Njih sam već pozvao na feštu kod mene idući tjedan, ne znam, hvala vam lijepa, što drugo da kažem - sretno je poručio pobjednik Božidar.

Domaćica Stela Pavičić iz Varaždina završila je, pak, na trećem mjestu. Priredila je ukusnu večeru za ekipu, a za nju je osvojila 34 boda. Od Božidara i Jelene dobila je sedmice, dok su joj Božena i Jerko udijelili desetke.

Pripravu večere Stela je započela desertom kojeg je nazvala Sočno i voćno. Osmislila je sama desert koji sadrži, između ostalog, breskve i cimet. Bon Appetit iduće je jelo koje je Stela pripremala, a sadržavalo je svinjetinu. Ragu od svinjetine, povrća, rajčica i začina servirala je sa tjesteninom.

Kao predjelo, Stela je spravila Rapsodiju okusa. Quiche je spravila od slanine, šunke i mozzarelle. Nakon što je spravila jela, Stela se pripremila za doček gostiju i prigodni aperitiv. Ekipu je dočekala uz prigodna pića i kolačiće. Ponudila je žganicu, orahovac i šljivovicu.

- Bila je pod stresom - komentirala je Božena.

- Ima mali broj godina i drži do izgleda, zrihtala se, to prilični njezinim godinama, vizuri i stilu života - dodala je Jelena o domaćici.

- Pila sam rakiju i dobro mi je sjela - Komentirala je Božena sam aperitiv.

Pohvalio je rakiju i Jerko, a onda se cijela ekipa zaputila na predjelo. Rapsodija okusa vizualno se Jeleni svidjela, no imala je i jednu kritiku

- Bilo je malo - rekla je.

- Predjelo je izgledalo super, dobro i super, svaka čast - manje je kritičan bio Božidar.

- Podloga je bila neslana, to inače nije zamjerka, no u ovom jelu se sol nije mogla dodati. Matovilac nije bio začinjen - nije odustajala Jelena od kritike na račun domaćice.

- Pasalo mi je predjelo jer sam bila jako gladna - zaključila je, pak, kratko Božena.

Bon Appetit je idući stigao na stol - svinjski ragu izgledom je Jeleni bio svakodnevan.

- Ja tako nešto radim kad nemam puno vremena pa bacim tako sve skupa - otkrila je.

- Izbor jela je za generaciju ljudi koje je ugostila - promašen - stroga je nastavila biti Jelena.

Nakon glavnog jela koje je podijelilo Jelenu od ostatka ekipe - barem kada je mišljenje o jelu u pitanju, uslijedio je desert Sočno i voćno. Desert - torta od breskve svidjela se ekipi.

- Izgled deserta je bio lijep, ali desert mi osobno nije bio po guštu. Očekivala sam možda zlevanku, nešto drugo - izjavila je Jelena kritizirajući izgled Steline torte.

Nakon što se ekipa najela, Stela je priredila jedno iznenađenje - svima je udijelila poklone, a potom je
ekipi i proricala iz karti.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Fio oduševio gošće kotlovinom, ali imale su mu što i zamjeriti: 'Ne volim to. Desert? Kao juha!'

- Iznenađenje me nije oduševilo- vrlo je konkretna bila Jelena.

Stela je za kraj proglasila pobjednika ovotjedne 'Večere za 5'. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare