To je to što me zanima!

Božidar Mitrović: Mogu i ja pjevati ako to može Nives

Volim se medijski eksponirati jer smatram da sam rođen za zabavu, rekao je. Želio bi voditi vlastiti humoristični show, a prijavio se da bude na TV-u
Vidi originalni članak

Znao sam da neću proći, ali samo mi je bilo bitno da se pojavim na televiziji. Snimali su me kao fotomodela i to me veseli jer se želim time baviti, rekao je Božidar Mitrović (27), kandidat RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu”.
Ugostitelj iz Zagreba radi u McDonaldsu, a tamo je upoznao prošlogodišnjeg pobjednika showa Bojana Jambrošića (25), koji ga je potaknuo da se prijavi na audiciju.
- Neki su mi govorili da ne idem jer ću se osramotiti, ali ja tako ne mislim. Pogledajte Severinu, nakon privatnog filmića postala je još poznatija. I ja sam spreman na sve - kaže Božidar, koji je do osnovne škole živio u Domu za nezbrinutu djecu. Javno je priznao da je biseksualac, a trenutačno traži curu ili dečka.
- Imao sam dečka i zbog toga sam mnogo propatio jer su me zadirkivali. Nakon što se pročulo da sam pjevao u showu, cure su mi se počele upucavati i zvati me na večeru - kaže Božidar. Prije godinu dana na Botox Partyju glumio je roba umjetnici Dan Philipe, koja ga je vodila na uzici.
- Glumio sam njezina roba Eksperanzu iz Italije. Moji posvojitelji nisu time bili oduševljeni, ali su me za ovaj glazbeni show podržali - rekao je Božidar, koji želi postati glumac. Već je, kaže, igrao u predstavi “Čaruga” u zagrebačkom HNK.
Na snimanju za audiciju želio je da ga fotografiraju samo u hlačama. Pred kamerama je izazovno puzao po podu.
- Ako Nives Celzijus može pisati knjige i pjevati, onda mogu i ja! Spreman sam i na pet minuta slave - zaključio je Božidar. Za razliku od Božidara, na audiciji u Zagrebu gimnazijalka Tara Beata Racz (18) osvojila je žiri glasom i japanskom pjesmom.
- Učim japanski četiri godine u klasičnoj gimnaziji. Obožavam njihovu kulturu, posebno stil gotičke Lolite, odnosno djevojke koje se odijevaju poput curica - kaže Tara. Učenica četvrtog razreda na audiciji je oduševila žiri, posebno novu članicu Anđu Marić.
- Svi su se naviknuli na moj stil odijevanja. Ne bih živjela u Japanu, ali se nadam da ću jednom otići tamo u šoping. Kupila bih odjeću kakvu nose japanske Lolite te stripove koje i sama crtam - rekla je Tara, koja govori čak pet jezika, grčki, latinski, francuski, japanski i engleski. Svestrana učenica glumi u dramskoj skupini, ide na satove pjevanja i pleše latinoameričke i standardne plesove. 
- Nadam se da ću upisati Dramsku akademiju jer želim pjevati u mjuziklima - dodala je Tara. Na audiciju ju je prijavila sestra Dorotea, koja živi u Americi i svira violončelo.

KLAVIRSKE TIPKE NA CIPELAMA
Tara voli prekrojavati odjeću. Staru suknju “oživjela” je našivši note na rub. Na cipele joj je sestra Dorotea nacrtala klavirske tipke.
- Odjeća je morala odgovarati pjesmi. Tako se nosi u Japanu. Kratka suknja, čarape s uzorkom i oble cipele - kaže.

MLAĐE SAM ODMAH POTJERALA KUĆI, PRESLABI SU
U emisiji u utorak “Hrvatska traži zvijezdu” Jelenu Radan u žiriju će zamijeniti Anđa Marić. Pjevačica od kandidata traži da su uredni, znaju pjevati i imaju jak karakter.
- Čak i ja s 33 godine i stažom jedva prihvaćam kritike, a kamoli neko dijete od 17 godina. Odmah sam potjerala mlađe kući - rekla je Anđa, koju su oduševili originalni kandidati. Mnogi talentirani su se, kaže,  “zakopali” jer su bili bahati i bezobrazni.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Iskrena 01.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • MaliLuka 01.03.2010.

    Ljudska je glupost bezgranična....

  • possesed 01.03.2010.

    ..a dobro šta,još jedan retard..ni prvi ni zadnji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare