To je to što me zanima!

Božo Vrećo 'fura' crveni ruž: Zaspim s njim, nerazmaziv je

Vrećo je inače poznat po ekscentričnom stilu s kojim privlači pažnju gdje god se pojavi. Jednom je prilikom rekao kako je uvijek bio drugačiji od ostalih...
Vidi originalni članak

Božo Vrećo (36), kralj sevdaha, trenutno se nalazi u Kölnu u Njemačkoj gdje večeras ima solistički koncert. S fanovima je podijelio kako razgledava grad i vježba u teretani hotela, a otkrio je i da voli nositi crveni ruž. Fotografirao se u hotelskoj sobi i podijelio to na društvene mreže.

POGLEDAJTE VIDEO: Božo Vrećo odgovara na 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Žene je li vi zaspite s crvenim ružem, ja skoro uvijek da, nerazmaziv je i ne ostaje na bijeloj posteljini. Vidite da mi kosica raste... raspakirao sam se, kako sam samo poželio koncert i evo uspio sam, tu sam! Divni Köln - komentirao je glazbenik. 

Dodao je kako su u Njemačku došli i njegovi prijatelji glazbenici i booking menadžerica.

- Koncert je sve bliže, pjevat ćemo iz sveg grla da sve ružno otjeramo - rekao je. Vrećo je inače poznat po ekscentričnom stilu s kojim privlači pažnju gdje god se pojavi. Jednom je prilikom rekao kako je uvijek bio drugačiji od ostalih. Doduše, zbog toga mu je teško bilo odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve. 

POGLEDAJTE INTERVJU S NJIM: 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 27.09.2020.

    A jel ostane na tudoj kiti ??

  • lileee 26.09.2020.

    Božo Mošnja.... slično kao onaj Konchita Wurst - koncita kobasica.... sve jasno

  • svjetski putnik 26.09.2020.

    Za 20-ak godina ovo ce biti normanio. On je malo poeanio. Treba mu idati positivenje sto se ugodno osjeca u vlastitoj kozi. Ja mu ne placam stanarinu not kupujem hranu I nije moja stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare