To je to što me zanima!

Božo Vrećo: Neću se mijenjati nikada, kod mene nema 'fejka'

Pjevač sevdalinki u metropoli je već nekoliko dana. Raspored je, kaže, podredio koncertu jer voli da sve bude idealno. Sa sunčanim naočalama i cipelama na petu hodao je središtem Zagreba
Vidi originalni članak

Uvijek se sjajno osjećam u Zagrebu, vjerujem da će takav biti i koncert u Lisinskom. Već sam dizajnirao haljinu za tu priliku. Za svaki ih nastup posebno pripremam, rekao je Božo Vrećo (34) i tako najavio koncert koji će biti u ponedjeljak.

'ZAHVALAN SAM' Božo Vrećo: Dečko me varao, a slomljeno srce mi je inspiracija

Pjevač sevdalinki u metropoli je već nekoliko dana. Raspored je, kaže, podredio koncertu jer voli da sve bude idealno. Sa sunčanim naočalama i cipelama na petu hodao je središtem Zagreba gdje su ga obožavatelji zaustavljali želeći se slikati s njime.

- Iz Beograda ste? Ako ne možete ostati do ponedjeljka u Zagrebu, dođite u prosincu na moj koncert u Beogradu - rekao im je Vrećo. Pjevač kaže da ima svoju mušku i žensku stranu te ističe da se nikad ne bi mijenjao.

DRUKČIJI Božo Vrećo: Nisam ni žena ni muškarac nego čista sloboda

- To sam ja, takav sam se rodio. Oduvijek sam imao podršku majke i ona je rekla da me društvo ne može mijenjati. Kod mene nema fejka, sve je prirodno - rekao je Vrećo. Dodaje kako je već s pet godina počeo nositi haljine, kojih danas ima preko 150 godina.

- Sretan sam što živim bez ikakvih ograničenja i što imam hrabru, požrtvovnu, smirenu i mudru majku - rekao je glazbenik. 

Njegove su pjesme prožete tugom, najviše pjeva o ljubavi.

- U Lisinskom ću pjevati kombinaciju tradicionalnih sevdalinki i mojih radova modernijeg štiha - kaže pjevač.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • 08.02.2018.

    nije mi jasna ta senzualnost koju pokušava isfurati. nije senzualan ni muškom ni ženskom, nekako mi je otužan. za onog tko voli sevdalinke vjerojatno dobar glas. a ovo što je rekao da je on čista sloboda... ne bi išlo

  • Mthesecond 07.02.2018.

    Kao "pojava" sjeda malo kome,malo ga tko može "provariti" ali kao umjetnik,kao pjevač briljira,lijepo ga je za čuti,ne slušam baš to nešto što pjeva,ali kad čujem lijepo mi zvuči...Onako baš glazba za dušu što bi se reklo...Plus za ton,minus za sliku :)))

  • MOC JE U ZNANJU 07.02.2018.

    Ja sam izgleda jedna od retkih žena koja kada ga vidim i slušam nemam taj osećaj za njega iako kažu da je vrhunski umetnik . Inače , dobila sam preporuku pre par meseci da pogledam jedan njegov interviju koji je dao na Tv i kažu žene su plakale i za njegovim stasom i glasom kada je pevao . Ja nemam nikakvu emociju na njegovo pevanje .

Komentiraj...
Vidi sve komentare