Božo Vrećo: Neću se mijenjati nikada, kod mene nema 'fejka' | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
87 komentara

Božo Vrećo: Neću se mijenjati nikada, kod mene nema 'fejka'

Pjevač sevdalinki u metropoli je već nekoliko dana. Raspored je, kaže, podredio koncertu jer voli da sve bude idealno. Sa sunčanim naočalama i cipelama na petu hodao je središtem Zagreba

Foto: Pixsell
87 komentara

Uvijek se sjajno osjećam u Zagrebu, vjerujem da će takav biti i koncert u Lisinskom. Već sam dizajnirao haljinu za tu priliku. Za svaki ih nastup posebno pripremam, rekao je Božo Vrećo (34) i tako najavio koncert koji će biti u ponedjeljak.

'ZAHVALAN SAM' Božo Vrećo: Dečko me varao, a slomljeno srce mi je inspiracija

Pjevač sevdalinki u metropoli je već nekoliko dana. Raspored je, kaže, podredio koncertu jer voli da sve bude idealno. Sa sunčanim naočalama i cipelama na petu hodao je središtem Zagreba gdje su ga obožavatelji zaustavljali želeći se slikati s njime.

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL 20.08.2017., Varazdin - Bozo Vreco sevdahom odusevio na Spancirfestu. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

- Iz Beograda ste? Ako ne možete ostati do ponedjeljka u Zagrebu, dođite u prosincu na moj koncert u Beogradu - rekao im je Vrećo. Pjevač kaže da ima svoju mušku i žensku stranu te ističe da se nikad ne bi mijenjao.

Borna Filić/Pixsell DRUKČIJI Božo Vrećo: Nisam ni žena ni muškarac nego čista sloboda

- To sam ja, takav sam se rodio. Oduvijek sam imao podršku majke i ona je rekla da me društvo ne može mijenjati. Kod mene nema fejka, sve je prirodno - rekao je Vrećo. Dodaje kako je već s pet godina počeo nositi haljine, kojih danas ima preko 150 godina.

- Sretan sam što živim bez ikakvih ograničenja i što imam hrabru, požrtvovnu, smirenu i mudru majku - rekao je glazbenik. 

Njegove su pjesme prožete tugom, najviše pjeva o ljubavi.

- U Lisinskom ću pjevati kombinaciju tradicionalnih sevdalinki i mojih radova modernijeg štiha - kaže pjevač.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message