To je to što me zanima!

Božo Vrećo pjevao s buketom na glavi: 'To je bila čarobna šuma i bajka, sve je pomno osmišljeno'

Autentičnost je nešto što prati i glas i viziju vas samih i uvijek sam inspiriran da to bude magično. Moja mašta ne poznaje granice i dakako da svijet koji gledam kroz moje oči, uvijek je nadrealan, kaže Božo
Vidi originalni članak

Voljeni Maribor i ta dostojanstvena prekrasna uzvišena publika, 5 puta na bis ste nas vratili i to je takva profinjenost slušanja, komplimentiranja, zaista dubok naklon Maribor, rekao je 'princ sevdaha', pjevač Božo Vrećo (38).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je opisao, dirnuo ga je dugotrajni aplauz i to što je osjetio iskrenu ljubav. Na pozornici je blistao u crvenoj krinolini, a na glavi je nosio buket, odnosno grane cvijeća.

- Moj outfit je bio pomno osmišljen kao i svaki put jer sve je prevažno, autentičnost je nešto što prati i glas i viziju vas samih i uvijek sam inspiriran da to bude magično. Jedna draga dama mi je rekla kasnije da je za nju to bila čarobna šuma i bajka, i sigurno je bila u pravu, moja mašta ne poznaje granice i dakako da svijet koji gledam kroz moje oči, uvijek je nadrealan i tako neka i ostane - pojasnio je glazbenik. 

Zahvalio je vjernoj publici, koja, kako kaže, diše svaki njegov stih i rimu i još puno više.

- Hvala za svu ljubav i poštovanje! Volim vas i vidimo se iduće godine na festivalu u Mariboru sa mojim dečkima - zaključio je. 

OSEBUJNI UMJETNIK Najneobičnija izdanja 'princa sevdaha': Božo Vrećo u bikiniju, haljinama, štiklama i suknjama

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Dobar, loš, zao 01.02.2023.

    A i ovaj je u k.... u. Dajte poštedite nas. I ovako nam je teško.

  • mrTrobec 27.01.2023.

    Kada će pjevati iz vreće

  • kibidabisvibi 07.01.2023.

    Uživa u sebi, baš lijepo za njega, i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare