Obavijesti

Show

Komentari 50

Najneobičnija izdanja 'princa sevdaha': Božo Vrećo u bikiniju, haljinama, štiklama i suknjama

Najneobičnija izdanja 'princa sevdaha': Božo Vrećo u bikiniju, haljinama, štiklama i suknjama
10

Pjevač je široj javnosti poznat po glazbi koja budi emocije. Ipak, najviše pažnje među publikom privlače njegove modne kombinacije. Svojim stilom ne uklapa se u društvene standarde i time se ponosi

VIDEO

Bosanskohercegovački glazbenik Božo Vrećo (38) sinoć je nastupio u Dubrovniku u kinu Slavica gdje je sevdahom obradovao okupljenu publiku, ali je i svojim modnim izričajem privukao najviše pažnje. S obzirom na njegov osebujan i ekstravagantan stil izdvojili smo neke njegove upečatljive kombinacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

izložba šešira 01:02

Pjevač uživa nositi odjeću u kojoj se osjeća ugodno pa tako često ljude iznenadi svojim izborom. Nedavno je Božo objavio fotografiju na kojoj pozira u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu naslonjen na stijenu korak od plićaka, a lice je od sunca sakrio crnom šiltericom i sunčanim naočalama.

Vrećo je 2019. 'plijenio' pozornost na Filmskom festivalu u Sarajevu na kojem je zablistao u dugoj rozoj haljini s dugačkim šlepom koja je otkrivala njegova leđa i brojne tetovaže. 

Sarajevo: Božo Vrećo prodaje haljinu s crvenog tepiha, a novac će donirati

Nakon što je haljinom prošetao crvenim tepihom, osebujni umjetnik je novac od prodaje haljine odlučio donirati u dobrotvorne svrhe, odnosno Centru za slijepu djecu.

Božo Vrećo zadivio dubrovačku publiku autentičnim nastupom
Božo Vrećo zadivio dubrovačku publiku autentičnim nastupom

Na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila 2019. za nastup je odjenuo dugu, zelenu, otvorenu haljinu golih leđa u kojoj je istaknuo svoje mnogobrojne tetovaže, a dugu kosu je ovaj put raspustio.

Na šibenskoj tvrđavi  sv. Mihovila nastupio  majstor sevdaha  Božo Vrečo

Početkom 2022. godine pozirao je u crnoj kožnoj suknji i jakni u istoj boji, a na glavi je nosio već prepoznatljivi visoki turban. Cijelu ovu ekstravagantnu kombinaciju upotpunio je crnim gležnjačama na petu te torbicom u istoj boji. 

Krajem 2021. Fotografi su snimili princa sevdaha kako šeta Sarajevom 'zabundan' od glave do pete, u crnom stylingu kojim je dominirao visoki turban.

Božo se ogrnuo velikim crnim šalom, te je istaknuo struk u dugom kaputu s pojasom.

Božo Vrećo se u jednodijelnom kupaćem kostimu sunčao na Jadranu: 'Djevičanska plaža'
Božo Vrećo se u jednodijelnom kupaćem kostimu sunčao na Jadranu: 'Djevičanska plaža'

Prošle godine glazbenik je objavio fotografiju iz Barcelone u crnoj haljini koju je sam kreirao. Haljina je od prozirnog tila s golim leđima, a figuru je naglasio remenom oko struka. Na glavi je imao crni turban koji je već poznati detalj njegovih stajlinga.

U ljeto 2021. prošetao je otokom Bračom, a tada je odjenuo zeleni top, crnu suknju, gležnjače na petu i naravno, turban.

Božo je veliki ljubitelj haljina i modnih dodataka pa nije iznenađenje što se našao na izložbi šešira Đurđe Tedeschi. Đurđa i on slično su se odjenuli, a crnu haljinu i cipele na petu upotpunili su upečatljivim šeširima.

Zagreb: Otvorenje izložbe "Šeširi iz privatne kolekcije Đurđe Tedeschi"
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin