To je to što me zanima!

Braća i sestre i dalje se rugaju Kim jer je ružna kada plače

Starleta se trudi uvijek izgledati besprijekorno, ali kada plače ne može napraviti ništa kako bi izgledala dobro, a braću i sestre Jenner i Kardashian to jako zabavlja
Vidi originalni članak

Burt Jenner (35) najstariji je polubrat Kim Kardashian (33). Sa starletom i nije u najboljim odnosima, a rijetko kad se i pojavljuje u realityju 'Keeping Up With The Kardashians'.

- Moja nova najdraža majica - napisao je uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, a na kojoj se nalazi majica kratkih rukava 'ukrašena' raznim izrazima Kimina lica dok plače. I sestre Khloe (30) i Kourtney (35) su je zezale jer je ružna dok plače što se supruzi Kanyea Westa (37) baš i nije sviđalo. 

Narcisoidna starleta namjerava objaviti knjigu svojih 'selfija' na 352 stranice, a pobrinut će se da na svakoj 'fotki' izgleda izazovno.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • DaliborGrejić 11.08.2014.

    I to je najvaznija vijest u Hr...neeeka...nahranit ce vas suzama..zivite svoj zivot za promjenu...

  • WOMANIZER 11.08.2014.

    ajme, toliko ima sprdnji na internetu u vezi toga haha! http://www.elle.com/cm/elle/images/yE/Cryinggifs_02.gif .... http://img.izismile.com/img/img6/20130821/1000/kim_kardashian_crying_will_definitely_cheer_you_up_17.gif

  • Bezobrazno zelene 11.08.2014.

    Baš lipa majica, moram poviriti na net-a-porter da vidim ima li je za kupit :((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare