To je to što me zanima!

Bračni par Ćorluka na skijanju: Čarli nazdravio pivom, a Franka s mlađim bratom zapjevala ariju

Dok se Franka s bratom Nikolom odmah uputila na skijašku stazu, Vedran je otkrio da ga više od skijanja zanimaju biciklističke staze te uživanje u suncu, pivu i vremenu provedenom s obitelji
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Vedran Ćorluka (36) i pjevačica Franka Batelić Ćorluka (29) trenutačno uživaju na zimovanju na skijalištu u talijanskom gradu Cortina d'Ampezzo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na skijanje su poveli i sinčića Viktora (2), te Frankinog brata Nikolu, a na društvenim mrežama su oboje podijelili nekoliko fotografija iz popularnog odmarališta.

Tako je Vedran na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s podignutom čašom piva ispred planina prekrivenih snijegom te jednu fotku sa sinom.

- Netko je došao skijati, a netko provjeriti biciklističke rute i uživati ​​u pivu, suncu i vremenu s obitelji - napisao je Ćorluka u opisu objave, na kojoj je ubrzo skupio više od 8 tisuća lajkova.

Dok je Vedran uživao na suncu, Franka se uputila na skijašku stazu u društvu brata Nikole. Snimila je video vožnje žičarom koji je kasnije objavila na svom Instagramu.

U videu Nikola pjeva talijansku ariju 'Nessun dorma'  dok ga Franka snima i smije se.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • japanokinezjapano 24.02.2022.

    A ko to sve plaća?

  • 0207tm 24.02.2022.

    Kaj se ne zove njihov sin Oliver?

  • drogec 24.02.2022.

    Ja mislio pjeva ariju nebesku...ej živote spuštena roletno

Komentiraj...
Vidi sve komentare