To je to što me zanima!

Brad: Bojim se da ne provodim dovoljno vremena s djecom...

Često je na setu, premijerama ili eventima. Iako imaju šest dadilja, on i djevojka Angelina Jolie trude se što češće sami brinuti o svoje šestoro djece
Vidi originalni članak

Bradu Pittu (46) prioriteti su se promijenili otkad je postao otac te mu je sve teže glumiti. Boji se, kaže, da s djecom ne provodi dovoljno vremena jer je često na setu, premijerama ili eventima. Iako imaju šest dadilja, on i djevojka Angelina Jolie (36) trude se što češće sami brinuti o Maddoxu (10), Paxu (7), Shiloh (5), Knoxu i Vivianne (3) i Zahari (6). 

Pitt je najavio kako će se za tri godine povući iz Hollywooda te će se samo brinuti o djeci. Za Daily Telegraph je rekao kako ponekad poželi da nije slavan jer se stalno mora šuljati i bježati od papparazza.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gđa78 20.11.2011.

    Sad mu smeta što je poznat,a sa Jen ga je smetalo i bilo mu dosadno šta ga novinari ne proganjaju??!! Što si je tražio to je i dobio,ispunio si je san o slavi..neka mu,ma neka mu je i troduplo-zaslužio je :-)))

  • tigerin 20.11.2011.

    ovakvu bradu i moj dedo ima

  • mila 19 19.11.2011.

    on je humanitarac i puno radi i zarađuje a sa djecom je kada izlazi iz aviona i kad ulazi..naravno to novinari odmah uslikaju...i prebogati plaču...

Komentiraj...
Vidi sve komentare