To je to što me zanima!

Brad i Angelina vjenčat će se u roku mjesec dana?

Jedna članica posade na jahti 'Octopus' bivšeg vlasnika Microsofta, Paula Allena, odala je da se Brad i Angie misle vjenčati upravo na tom plovilu
Vidi originalni članak

Jedna članica posade na jahti 'Octopus' bivšeg vlasnika Microsofta, Paula Allena, odala je kako se Brad Pitt (44) i Angelina Jolie (32) planiraju vjenčati upravo na tom plovilu. Jahta se, kao i glumački par, trenutačno nalazi na jugu Francuske, a vjenčanje bi se trebalo održati u roku mjesec dana. Mislilo se da su se Brad i Angelina preselili u Francusku kako bi ona rodila u domovini svoje pokojne majke, ali čini se kako imaju još neke planove. Članica posade je pri zapošljavanju potpisala ugovor o tajnosti i treba vidjeti kako će je kazniti zbog informiranja medija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • anna22 06.05.2008.

    jadni brad se koprca cijelo vrijeme, angelina daj shvati da te nebu oženil nikad!

  • user_21901 06.05.2008.

    Zašto se nas tiće kad će se oni vjenčati?? Joj ja se nekad stvarno čudim vama novinarima. Zar niste čuli onu bolje i ne pisati nego pisati gluposti?

  • zelenooki 06.05.2008.

    jebote ovi nasi novinari pisu o ljudima koji imaju milione i milione dolara bilo bi bolje da pisu kako je poskupio benzin kruh mlijeko bilo bi bolje da pisu kako neki ljudi zive tesko a ne o ovim jebenim bogatunima koji neznaju di ce s parama kupe kucu kad im se digne neki rade po 30 godina da bi kupili stan stvarno jadno i zalosno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare