To je to što me zanima!

Brad i Angie iznajmili utvrdu na Malti u kojoj će živjeti s djecom

Par će zajedno s djecom tijekom srpnja boraviti na Malti jer će Brad tamo snimati film 'World War Z'. Iznajmili su utvrdu koja je nekad štitila otok od gusarskih napada
Vidi originalni članak

Brad Pitt (47) u srpnju će na Malti snimati film 'World War Z'. Kako bi imali privatnost, Brad i njegova djevojka Angelina Jolie (36) iznajmili su utvrdu iz 18. stoljeća koja je nekoć štitila otok od gusarskih napada.

- Uz njih će na Malti biti i njihovo šestero djece - otkrio je izvor s filmskog seta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • istina52 17.06.2011.

    Angelina je tek uz Brada ostvarila svoje snove, on je njen najveći poduhvat u životu kroz .... ljubav, djecu, podršku,... a njihova luka će biti kao i do sada svako mjesto gdje se privremeno nalaze ...tako i iznajmljena utvrda na Malti !!!!

  • girica 17.06.2011.

    Dobro, o buđenju nema ništa , ali potrudite se do ručka nešto "iskopat" , kakav bi to bio dan ako nedobijemo neku važnu informaciju , tipa: bračni par se igra sa svojom dijecom...bračni par se posvađao....par voli glumiti jer su glumci...paru želim sve naj...naj , ali ' malo ih je previše kao vijest a ništa bitno!!

  • girica 16.06.2011.

    Nemogu ostati ravnodušna, toliko sam sretna što su iznajmili utvrdu na Malti za sebe i svoju diječicu, kako bi mi mirno pošli na poćinak , cijelo vrijeme smo ćekali ovu nama od životne važnosti vijest! I molim vas, odmah ujutro izvjestite javnost tko se prvi probudio od obitelji!!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare