To je to što me zanima!

Brad i Angie u samo pet sati prodali šest tisuća boca vina

Tijekom ovog mjeseca vino će se početi prodavati i u restoranima, a sljedeće godine par planira i proizvodnju crnog vina. Par je vino nazvao po imanju u Francuskoj
Vidi originalni članak

Par se nedavno udružio s cijenjenim vinarom Marcom Perrinom te su zajedno proizveli vino Miraval Rose. Prvih šest tisuća boca vina, od kojih jedan paket od šest boca stoji 806 kuna, prodano je u samo pet sati. Brad Pitt (49) i Angelina Jolie (37) vino su nazvali po svom imanju u Francuskoj. 

Tijekom ovog mjeseca vino će se početi prodavati i u restoranima, a sljedeće godine par planira i proizvodnju crnog vina. S poznatim francuskim vinarom par se upoznao preko zajedničkih prijatelja. Par je na ideju o zajedničkom poslovnom pothvatu došao prošle godine u lipnju. 

- Brad i Angelina su jako dobri i prizemljeni ljudi - izjavio je Perrin te dodao kako su itekako bili uključeni u proizvodnju vina. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • teninamama 09.03.2013.

    Ne znam zašto,ali Brad mi je djelovao nekako puno simpatičniji prije Angie. Imam osjećaj da je ona šef,a on se pretvorio u malog, slabog potrčka. Nekako mi sve to ne štima, djeluje mi totalno fake

  • WOMANIZER 08.03.2013.

    e to ti je biznis!

  • chelseaMG 08.03.2013.

    poduzetno nema šta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare