To je to što me zanima!

Brad i Maddox idu u 'bitku': Na oklope je potrošio 72 tisuće kn

Kako bi sina Maddoxa (10) dodatno zainteresirao za povijest ratova, Brad im je kupio oklope i posebna oružja kako bi zajedno rekonstruirali povijesne bitke
Vidi originalni članak

Brad Pitt (48) je svoju ljubav prema povijesnim bitkama prenio i na usvojenog sina Maddoxa (10).

- Brada je uvijek zanimala povijest, a Maddox je bio zainteresiran za povijest ratova. Kako bi ga dodatno zainteresirao za to, Brad je odlučio da se odjenu poput vojnika i rekonstruiraju povijesne bitke - otkrio je izvor. 

Glumac je na oklop za sebe i Maddoxa, potrošio 8.000 funti (72 tisuće kn).

 - Kupio je oklope pa čak i posebna oružja. Sada su sva djeca zainteresirana za povijest. Stariju djecu planira odvesti na Dan Vikinga koji se klincima prošle godine jako svidio - otkrio je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • brener 13.03.2012.

    Koja ironija. Brad pitt( i sam sjevernjačkog podrijetla, nordijske podrase) vodi sog posvojenog azijatskog sina na Dan Vikinga. kakve veze ima ovaj mali Vijetnamac s Vikinzima. Kad će ova ludostu koju je svijet upao prestati?

  • brener 13.03.2012.

    Ako se taj Brad Pitt već zanima za povijest i ponosi svojim precima, zašto je uopće posvajao djecu s drugih kontinenata? Da pokaže da je "in"? Zar je bijelo dijete manje vrijedno? Očito da. kakvog smisla ima posvajanje djeteta koje s tobom ne dijeli ama baš ništa. Svijet je poludio. Da je rekao da želi posvajati samo bijelu djecu jer je i sam bijelac rekli bi mu mediji da je rasist. Svijet je otišao do vraga. Prokleti cionisti.

  • feba 13.03.2012.

    Mogu rekonstruirati bitku i štapovima,kao ostala djeca.Ali lova se baca,ima se,može se a mama će da pomaže siromahe da bi opravdala tatinu rastrošnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare