To je to što me zanima!

Brad Pitt držao na oku Shiloh dok je izvodila vratolomije

Glumac je nedavno bio u New Yorku gdje je promovirao svoj novi dječji film. Pri povratku u Budimpeštu, odveo je Angie i djecu na obiteljski izlet u park
Vidi originalni članak

 Čini se kako bi 4-godišnja Shiloh lako u budućnosti mogla zamijeniti majku Angelinu Jolie (35) u akcijskim filmovima. Tijekom obiteljskog izleta u Budimpešti, Shiloh se spretno s užetom penjala po drvetu. Pomoć su joj pružali brižni tata Brad Pitt (46) i čuvar parka. Pax, njen 7 -godišnji brat, slijedio je u stopu svoju sestru. Djeca su uživala. Skačući i penjući se, s veseljem su izvodila vratolomije. Zahara se nije željela okušati u hrabrim pothvatima brata i sestre. Iz maminog naručja pomno je pratila kako se oni zabavljaju. Blizanci Knox (2) i Vivienne (2) su ostali kod kuće jer su još premali za jurcanja po parku. Dok je ostatak obitelji bio na odmoru, Maddox je vjerojatno bio u školi. Brad je nedavno stigao u Mađarsku, gdje Angelina snima svoj prvi redateljski film, iz New Yorka gdje je promovirao svoj novi dječji film Megamind u kojem posuđuje glas Metro Manu. Pax i Maddox pratili su oca na putovanju. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lips27 07.11.2010.

    Ma djeluju tako sretno...a oboje prekrasni! A i tko nebi platio dadilju da može,oni izgledaju tako skromno a koliko toga imaju!!

  • yumma 07.11.2010.

    meni su oni baš super obitelj.i kakve ima veze to što su različitog podrijetla.a i ti si smiješna Ružo kad misliš da se zajedno naslikavaju zbog paparazza.smiješna si!

  • lilihop 07.11.2010.

    sve je to lijepo, djeca su slatka ali kad ih gledam jedno njihovo, amer, jedan vijetnamac, i jedno afrikanac...hm... jos joj fali jedan kinez i jedan bosanđeros i jedan rus .i ima sve.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare