To je to što me zanima!

Brad Pitt proslavio rođendan u društvu 30 godina mlađe, zbog Ines nije skidao osmijeh s lica

Prvi put su pokrenuli glasine u studenom kad su zajedno viđeni na koncertu Bona Voxa u Los Angelesu. Pitt i de Ramon navodno su zajedno stigli na koncert prije nego što su se pridružili Cindy Crawford
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Brad Pitt (59) nedavno je proslavio 59. rođendan, a društvo mu je pravila njegova nova, navodna ljubav, Ines de Ramon (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pitt i 29-godišnja dizajnerica nakita, koja se u travnju ove godine razvela od glumca Paula Wesleyja (40), viđeni su na proslavi njegova rođendana u restoranu u Hollywoodu, a osmjesi na njihovim licima sugerirali su da im je jako lijepo zajedno.

Brad i Ines su snimljeni kako izlaze iz automobila prije nego što su krenuli na njegovu proslavu. Pitt je za slavlje odabrao ležernu kombinaciju hlača i sive košulje dugih rukava, a Ramon je nosila kaput boje smećkasti kaput s krznenim rubom. 

Prvi put su pokrenuli glasine u studenom kad su zajedno viđeni na koncertu Bona Voxa u Los Angelesu. Pitt i de Ramon navodno su zajedno stigli na koncert prije nego što su se pridružili Cindy Crawford, Randeu Gerberu i Seanu Pennu. Tada su fotografirani kako se drže za ruke i djelovali su kao da veoma uživaju u zajedničkom druženju. 

Podsjetimo, Brad još uvijek nije okončao razvod sa svojom bivšom suprugom Angelinom Jolie (47), iako je postupak pokrenut još 2016. godine.  Otkako se razišao s Angelinom, Brada su povezivali s raznim ženama, ali ni jednom nije bio ovoliko 'javan' kao s Ines.

Još tijekom ljeta strani mediji su pisali pisali kako je uhvaćen s Emily Ratajkowski (31) na ulicama New Yorka, gdje su navodno 'šetali i držali se za ruke', ali ništa nije bilo potvrđeno. 

NE RAZMIŠLJA O NJEMU Angelinu Jolie ne zanima nova veza bivšeg supruga Brada: 'On nije vrijedan njezinog vremena'

Ines de Ramona je u rujnu ove godine objavila da se rastaje od Paula Wesleyja nakon gotovo tri godine braka.

- Odluka o razvodu je zajednička i dogodila se prije pet mjeseci - rekao je ranije predstavnik slavnog para za People i dodao da više ne žive zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ifana 20.12.2022.

    Mogao je i mladju dobro je ocuvan

  • 20.12.2022.

    Ja to mogu i bez svega što on ima, odnosno na što je potratio život da bi to sad mogao...

  • 🦋reti🦋 20.12.2022.

    Ne daj se Ines, ne daj se godinama, moja Ines.

Komentiraj...
Vidi sve komentare