To je to što me zanima!

Brad Pitt se oglasio o prekidu: 'Najvažnija je dobrobit djece'

Glumac kaže kako je tužan zbog svega što se događa, a najvažnija mu je dobrobit djece. Par je bio zajedno dvanaest godina, a vjenčali su se u kolovozu 2014.
Vidi originalni članak

Nakon što je Angelina Jolie predala papire za razvod od Brada Pitta, holivudski glumac potvrdio je navode o kraju njihovog braka.

- Tužan sam zbog svega što se događa, ali jedino važno u ovom trenutku je dobrobit naše djece. Molim novinare da poštuju njihovu privatnost u vremenu koje dolazi, rekao je za časopis People.

Par je bio zajedno dvanaest godina, a vjenčali su se u Francuskoj u kolovozu 2014. godine i imaju šestero djece - Maddoxa (15), Paxa (12), Zaharu (11), Shiloh (10) i blizance Knoxa i Vivienne (8). 

Jolie je zahtjev predala u ponedjeljak, kao razlog navela je 'nepomirljive razlike' i navodno traži skrbništvo nad djecom, dok bi Pitt imao samo pravo posjeta. Nije tražila alimentaciju niti bilo koji drugi oblik novčane potpore.

Podsjetimo, Brad je nedavno posjetio Šibenik, Zadar, Biograd i Kornate. Hrvatsku je poslije opisao kao najljepšu zemlju u kojoj je ikad bio. U Zablaću kraj Šibenika oskarovac planira uložiti novac u luksuzni resort s hotelima, vilama, marinom i golf-terenima.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Pao i ustao. 21.09.2016.

    ona je suva ko Sahara, ne moze ovlazit nikako, i logicno je da se rastanu.

  • 21.09.2016.

    nisam ovo od njih očekivao, mislio sam da su pametniji, barem radi djece.... koliko sam samo puta čuo u vezi 2 desetljeća, vjenčaju se i u kratkom vremenu raskinu... žao mi je, bili su fin par

  • kabrit 21.09.2016.

    njihov problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare