To je to što me zanima!

Brad Pitt se povjerio Opri: Angie je ljubav mog života

Brad je priznao voditeljici da su snimke Angeline dok doji napravljene zbog promocije. Nije ju htio prikazati kao 'femme fatale', već kao 'slatkicu'
Vidi originalni članak

Oprah Winfrey je u svom showu u srijedu ugostila Brada Pitta (44). Osim što su razgovarali o Obaminoj pobjedi na američkim predsjedničkim izborima, glumac je pričao i o osjećajima.
- Trenutačno sam sretniji no ikada prije, a Angie je ljubav mog života - povjerio se voditeljici, koja ga je onda pitala žele li još djece. On je odgovorio da ozbiljno razmišljaju o tome i da ne vidi razloga zašto bi sada prestali sa širenjem obitelji. Kasnije su razgovarali o njegovu posljednjem filmu, "The Curious Case of Benjamin Button", u kojem malu ulogu ima i njegova kći Shiloh (2). Brad otkriva kako ona voli da je se zove Peter ili John jer obožava filmove o Petru Panu. Opru je zanimalo kako mu je bilo snimati Angelinu za časopis W. Izjavio je da na većini snimanja Angelinu žele prikazati kao "femme fatale", a on ju je želio prikazati kao običnu i slatku osobu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • muskarac 16.11.2008.

    ma dosadni su više, nebi da jedini usvajaju, jedini imaju svoju dicu i da se jedini vole, ma niko dugi samo oni.

  • marenda 07.11.2008.

    a zašto svi ne bismo lijepo bili njihova djeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare