To je to što me zanima!

"Brad ti si super, ali cvijet je za Georgea Clooneya"

Brad i George Clooney (47) glavne su zvijezde filmskog festivala u Veneciji. Njih dvojica mame uzdahe okupljenih žena i zabavljaju sve oko sebe
Vidi originalni članak

Brad Pitt (44) je u Veneciju došao kako bi promovirao svoj novi film "Burn After Reading", a festival je za njega velik i zato što je napokon doživio priznanje od svojih kolega. Na jučerašnjoj ceremoniji dobio je nagradu za najboljega glumca za ulogu u filmu "The Assassination of Jesse James". Nagradu mu je predala ruska glumica Ksenia Rappaport, koja je Brada iznenadila kad mu je nakon nagrade predala i cvijet.
- Mislim da si zaboravio nešto ovdje prošle godine. Brad, ovo je tvoje i čestitke zbog blizanaca - kazala je Ksenia prilikom predaje nagrade. Pristojno je pričekala da Brad zahvali svima na dobivenoj nagradi pa mu rekla da ima još jedan poklon i izvadila žuti cvijet. Pitt se taman htio zahvaliti i na poklonu kada ga je Ruskinja prekinula i rekla mu da je cvijet za Clooneya, koji je nekoliko metara dalje "umirao od smijeha". Nakon što je dobio nagradu, Brad se pridružio Georgeu i Tildi Swinton (47) u publici. Clooney je još bio spreman za šalu pa su njih troje i sa svojih sjedala zabavljali ostatak okupljenih.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bla-bla-bla 28.08.2008.

    uffffff... kakvi dedeki...daj ih pogle malo bolje.... ok, Clooney je malo stariji al markantnosti ne nedostaje niti jednom niti drugom...

  • Kiki_09 28.08.2008.

    Slazem se s bipsi2, prije mi je Brad izgledao kao Ken, a Jennifer kao Barbie, a sada on napokon izgleda kao muskarac, a ima garant oko 45 godina, pa ne moze vjecno biti mlad!

  • bipsi2 28.08.2008.

    Ma daj Wilhelmina, ne pričaj gluposti. Brad izgleda bolje nego ikad. Prije mi je bio kao neki dječarac, sad izgleda k\'o muškarac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare