To je to što me zanima!

Brada su paparazzi 'ulovili' u Veneciji: Mahnuo im uz osmijeh

Glumac Brad Pitt se okrenuo i nasmiješio fotografima zabavljajući se s dvojicom prijatelja u šetnji ulicama Venecije, koju je posjetio nakon premijere filma 'Bilo jednom u Hollywoodu'
Vidi originalni članak

Brada Pitta (55) su 'ulovili' fotoreporteri kako se odmara i šeta Venecijom s prijateljem, kiparom Thomasom Houseago (47) i njegovom partnericom, umjetnicom Munom El Fituri. Fotografirali su ga u šetnji dok je proučavao ulice grada prije posjeta umjetničkom bijenalu i zabavi  s prijateljima. Za razliku od drugih zvijezda, koje polude ili se pokušavaju sakriti kada ih snimaju, Brad se okrenuo i nasmiješio fotografima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pitt je 2017. propustio Oskare jer je bio u Thomasovom studiju gdje je radio više od deset dana na skulpturi. Houseago je poznati umjetnik i ima hrpu obožavatelja, uključujući Anthonyja Fieldsa i Flea (56) iz Red Hot Chili Peppersa. A na Bradovom radaru se zatekao kada je glumac bio u braku s Angelinom Jolie (43), jer su bili strastveni kolekcionari umjetnosti. Posjeduju djela Banksyja, Eda Ruscha i Schoonya - dio kolekcije vrijedne oko 165 milijuna kuna, prenosi Metro.co.uk.

Glumac je u Italiju došao nakon premijere filma Quentina Tarantina (56) 'Bilo jednom u Hollywoodu' u Cannesu, gdje je zajedno s Leonardom DiCaprijem (44) privukao ogromnu pažnju pozirajući na crvenom tepihu filmskog festivala. Tarantinova ekipa zaradila je tada dugotrajne ovacije. 

'Bilo jednom u Hollywoodu' je izuzetno filmsko iznenađenje ovog nenadmašnog redatelja što se vidjelo i po tome što je bilo spriječeno curenje bilo kakvih informacija o filmu, osim onih koje ekipa plasira. Tarantino je i sam zamolio publiku koja ga je pogledala da dojmove zadrže za sebe, kako ne bi ostalima pokvarili iznenađenje. 

Film nas radnjom vraća u šezdesete, u Los Angeles, u zlatno doba Hollywooda. U njemu se radi o pozadini ubojstava monstruma Charlesa Mansona i njegove obitelji, koji su tada do smrti izboli slavnu glumicu Sharon Tate i troje prijatelja u njezinom domu. Tate je trebala ubrzo roditi dijete suprugu, redatelju Romanu Polanskom. Tarantino je za film okupio najbolje glumce generacije, Leonarda DiCaprija, Brada Pitta, Margot Robbie, Al PacinaTima RothaKurta Russella i mnoge druge... Ujedno je i nedavno preminuli glumac Luke Perry igrao svoju zadnju ulogu u ovom filmu.

VRIJEME MU NE MOŽE NIŠTA Danas slavi 55. rođendan: Brad Pitt i dalje izgleda kao mladić...

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kajzer/soze/80🇷🇸 29.05.2019.

    Film Bilo jednom u Holivudu biće fantastičan,Leo di Kaprio,Kventin Tarantino maestralni,jedan od najboljih njegovih filmova 8 podlih,kao i oni iz devedesetih...Fali im samo Semjuel li Dzekson😃Bravo za šansu za povratak Pita👏

  • 29.05.2019.

    Brad je neobičan dečkec.On je dobio titulu "zgodničke muške plavušice" u Hollywood-u i koliko god se trudio da skine image, koji ga je ruku na srce i doveo na tržište, ostala je ona Sexiest Man alive..iz neznam koje. Never mind. Ta slika koju vuče, a i nije uopće loš glumac, da pače, kao i mnoge njegove " sexi ženske" kolegice. Kod njega se još i isforsiralo. Ma..bravissimo..S tim, što je njemu lakše, jer kola šuplja kako muškarci godinama za razliku od žena dobijaju na šarmu, što je kao i mnoge fraze opet laž. :P Isti su. Kod njega je kao posljedica "mrske " mu uloge Alfe ostala posljedica, omg odgovoriti ženskim Alfama. A toooo je njegov veliki feler bio do sada. Bilo bi mu barem.. mnogo bolje..za ego mislim. da je ostao sa onom plačkastom Gwyneth Paltrow ili curom iz susjedstva Jennifer Aniston, koja se u nesvijest bacala, ah .. jer ju je pogledao, nego da je pružio nejake rukice, hehe ..ka tigricama tipa Angeline ili Chaflize.. no no.. to nisu cure za tipove kao on. A on..on je dečko..za jednu..ili X noći. Za život..tja. Nö.. Al te su mu šuplje bila navlakuša.. Nezna on to.. Pa se onda samo propije i the end. Što će njemu to... Hehehe.. Da da Bilo jednom u Hollywood-u 😏😎😋

  • Gademz_1 29.05.2019.

    Jedan od najboljih. Kao i film troja...Najbolji ikad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare