To je to što me zanima!

Bradač: Kod nas ni u modi nije sve onako kako bi trebalo biti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Godinama sam radila vani i kod nas ništa nije kao vani, to mogu sa sigurnošću reći, rekla je Kristina gostujući u emisiji 'Dnevni boravak' na 24sata TV-u
Vidi originalni članak

Viktor Drago, Matija Vuica i Kristina Bradač 23. Cro A Porter najavili su gostujući u emisiji 'Dnevni boravak' na 24sata TV-u. Dizajneri će kolekcije predstavljati od 9. do 12. travnja u Studiju 2 zagrebačkog Jadran filma.

Kristina Bradač prisjetila se manekenskih dana kad je nosila revije na Cro A Porteru, no ove godine je iza kulisa kao dizajnerica. 

- Imam tremu, ali nadam se da će sve biti u redu - rekla je Kristina. Matija Vuica dodala je da ona i nakon 35 godina ima tremu, da je uvijek ima i da bi bilo prečudno da nema treme. Kristinina kolekcija gotova je prije mjesec dana i dizejnerica se nada da će je što bolje predstaviti. 

- Modna pista je mjesto gdje se ne može lagati. Na njoj se izlažeš i kritikama i komplimentima - rekao je Viktor Drago. Dodao je kako je najponosniji na dramu u backstageu koja postoji prilikom svakog Cro A Portera. Zato je, kaže, to najdugovječniji i najuspješniji modni projekt u Hrvatskoj.

Kristina o modi nema loše mišljenje, no ipak, kaže, ništa nije kako bi trebalo biti. 

- Godinama sam radila vani i kod nas ništa nije kao vani, to mogu sa sigurnošću reći - rekla je Bradač. Viktor je dodao kako kod nas ne funkcioniraju grupe stvari koje su negdje drugdje u redu. 

- Ključna je stvar ne izgubiti entuzijazam - napomenuo je Drago.

Na ovom Cro A Porteru dizajneri će kolekcije pokazati u zanimljivom okruženju. Ove sezone Schwarzkopf Cro A Porter odvodi nas u svijet filma, tj. u jedan od najvećih europskih filmskih studija, Studio 2 zagrebačkog Jadran filma.

Matija Vuica najavila je bogatu couture kolekciju s raskošnim modelima. Sve će kreacije biti unikatne i uvela je boje što dugo nije imala. Kristina kaže da se u svojoj kolekciji orjentirala na boho-chic. Napravila je kolekciju s puno resica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare