To je to što me zanima!

Bradley Cooper negirao vezu s Lawrence: Mogu joj biti otac...

Glumac je na dodjeli Zlatnih globusa demantirao šuškanja da je u vezi sa 16 godina mlađom kolegicom Jennifer Lawrence. Dodao je da bi joj doslovno mogao biti otac
Vidi originalni članak

O njihovoj romansi šuška se odnedavno otkako je glumica prekinula dvogodišnju vezu s Nicholasom Houltom, a glumac više ne ljubi kolegicu Zoe Saldanu. Na dodjeli Zlatnih globusa Bradley Cooper (38) demantirao je glasine da je u vezi s kolegicom iz filma 'Silver Linings Playbook' Jennifer Lawrence (22).

- Ako se to dosad nije dogodilo, neće se ni dogoditi. Doslovno bih joj mogao biti otac - izjavio je glumac i tako negirao šuškanja da između njega i glumice ima nešto više.

Prema pisanju britanskih medija, glumci su izgledali veoma blisko na 70. dodjeli Zlatnih globusa u Beverly Hilton hotelu u nedjelju navečer. Sjedili su jedno pokraj drugog, smješkali se i časkali. Dok je Bradleyju izmakla nagrada u kategoriji najboljeg glumca za ulogu u filmu 'U dobru i zlu', Jennifer je u kategoriji mjuzikla ili komedije pripala nagrada za najbolju glumicu u istom filmu.

Bradley je na dodjelu stigao sam. Otkrio je da će mu na dodjeli Oscara pratnja biti majka Gloria.

- Kada sam započinjao karijeru, mama mi je rekla da će mi biti pratnja ako ikada budem nominiran za Oscara - priznao je glumac. 

Jennifer je plijenila pažnju u crvenoj haljini.

- Što da kažem? Pobijedila sam Meryl - rekla je glumica tijekom uručenja nagrade u istoj kategoriji u kojoj je bila nominirana i Meryl Streep za ulogu u filmu 'Hope Springs'.

Njezina izjava izazvala je razne negativne komentare na Twitteru.

- O, ne nisi. Meryl Streep će progoniti tvoje snove - napisao je bloger Perez Hilton.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Faktor-S 15.01.2013.

    Malo blesavo zvuči njezina izjava, ali kužim što je htjela reći. Pa Meryl Streep je najbolja glumica ikada. Svatko bi u toj situaciji pucao od ponosa.

  • Poison Ivy_1 15.01.2013.

    ee moj Cooperu mozes i meni bit tata za javnost hahah necu se ja zalit :)

  • Primrose_1 14.01.2013.

    Inace, Jennifer je citirala Bette Milder iz filma "The First Wifes Club" koja je podigla Oscar tj kipic i rekla "I beat Meryl". Nije mislila nista lose. haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare